Suomen Ratsastajainliiton kisatiedote 2.9.2019

2.9.2019

Esteratsastuksen kesän kansallinen sarjakilpailukausi päättyi viikonloppuna Laakson ratsastusstadionilla Helsingissä. LähiTapiola GP-sarjan finaalin molemmat osakilpailut voitti Susanna Granroth Leopoldolla. Ratsukko kuittasi voitostaan 40 pistettä ja nousi kokonaiskilpailussa kolmannelle sijalle 69 pisteellä. Koko sarjakilpailun voiton vei 81 pisteellä Sanna Backlund -  Escada. Ratsukko oli ennen finaaliviikonloppua sarjakilpailussa kolmantena. Finaalissa toiseksi sijoittuneet Henna Kaaro – Ikon kirivät kokonaiskilpailun toiseksi 77 pisteellä.

Valjakkoajaja Talvikki Järvinen voitti hevosella Danser T jo kolmannen peräkkäisen Suomen mestaruuden hevosyksiköissä. Hopealle Ben Simonsen – Ragyogo ja pronssille Leena Kalalahti – Judym. Valjakkoajon SM-kilpailut käytiin Wiurilassa.

Kenttäratsastuksen EM-kilpailujen ainoa suomalaisratsukko Elmo Jankari ja Duchess Desiree lopputuloksissa sijalla 42.

Noora Forsten sijoittui lauantaina neljänneksi hevosella Con Caya kansainvälisissä esteratsastuskilpailuissa Brysselissä.