Paris 2024 - Henri Ruosteelle ja Quentanolle yli 71 prosentin tulos

2.5.2024

Kouluratsastajat kilpailivat tänään kolmessa eri kansainvälisessä kilpailussa Grand Prix´ssa. Henri Ruoste ja Quentano 2 tekivät jälleen hyvän tuloksen 71,435 prosenttia neljän tähden tasolla Mannheimissa. Tulos riitti Isabell Werthin ja Wendy de Fountainen (77,000) voittamassa luokassa viidenneksi. Perjantaina ratsukko kilpailee GP Specialissa, lähtöaika on klo 15.57, ja kisaa voi seurata nettistriimi ClipMyHorse.TV:ltä.

Henri Ruoste ja Quentano. Arkistokuva Lamapix.com.

Tanskan Aalborgissa kolmen tähden Grand Prix´n voitti Cathrine Laudrup-Dufour ja Vividus Qre tuloksella 74,002 prosenttia. Elisabeth Ehrnrooth teki sujuvan ohjelman Daytonalla ja sijoittui kolmanneksi (67,609). Stella Hagelstam sijoittui Kiss Mellä neljänneksi (67,174). Anna Tallberg ja Grevens Zorro olivat kuudes (65,391) ja Ville Vaurio ja Dante NL seitsemäs (65,000). Kaikki neljä starttaavat perjantaina GP Specialissa klo 13.50 alkaen.

Perjantaina suomalaisista Grand Prix -radalle lähtevät Redefinissä Emma Kanerva, Yvonne Österholm ja Melinda Ignatius ja Exloossa Joanna Robinson, Mikaela Soratie ja Susanna Steinberg.