Julia Nikkanen ja Duchess Jeanne d’Arc ovat junioreiden kenttäratsastuksen Suomen mestarit

23.7.2022

Julia Nikkanen ja Duchess Jeanne d’Arc lähtivät maastokokeeseen kilpailun johdosta, ja säilyttivät johtoasemansa läpi kilpailun. Lempäälän Ranskalaisessa viikonlopussa nähtiin myös kansainvälinen CCI2* kilpailu, jonka voittivat Eirin Losvik ja Daffodil’s Flamenco.

Julia Nikkanen ja Duchess Jeanne d'Arc. Kuva Heidi Lammi

 

Julia Nikkanen ja Duchess Jeanne d’Arc lähtivät osana kenttäratsastuksen Ranskalaista viikonloppua järjestetyssä junioreiden SM-kilpailussa maastokokeelle kokonaiskilpailun johdosta, ja tekivät maastokokeessa virhepisteettömän suorituksen varmistaen SM-kullan. Hopeaa saavutti Peppi Salo hevosella Lester van’t Laarhof ja pronssille Emmi Olli ja Quinta.  

Kansainvälisessä kahden tähden kilpailussa voiton vei Eirin Losvik hevosella Daffodil’s Flamenco. Ratsukko oli kokonaiskilpailun johdossa 2. osakokeen jälkeen, ja teki maastokokeella virheettömän suorituksen. Nordic Eventing Challenge joukkuekilpailussa voittoon Suomea edustanut joukkue Axel Lindberg ja Bonapartis, Julia Nikkanen ja Duchess Diamond sekä Tuija Rosenqvist ja FF Pacemaker tuloksella 122,3. 

23.7. Kenttäratsastuksen junioreiden Suomen mestaruus  
1) Julia Nikkanen / Duchess Jeanne d’Arc, LmR 33,5 
2) Peppi Salo / Lester van’t Laarhof, KMR 36,1 
3) Emmi Olli / Quinta, EQ 39,7 
Tulokset LINKKI  

23.7. CCI2* Ranskalainen viikonloppu, Lempäälä Suomi 
1) Eirin Losvik / Daffodil’s Flamenco, FIN 33,1 
2) Axel Lindberg / Bonapartis, FIN 37,9 
3) Tuija Rosenqvist / FF Pacemaker, FIN 38,5  
Tulokset LINKKI