Equine iQ

Equine iQ® mobiiliapplikaatio jäsenetuhintaan ratsastusseurojen SRL-jäsenille

Jäsenseurojen SRL-jäsenet saavat Equine iQ® sovelluksen 25 % alennuksella normaalista tilaushinnasta AppStoresta vuodeksi kerrallaan. 

OMINAISUUDET
Equine iQ® -sovelluksessa voit pitää hevosen harjoituspäiväkirjaa ja nähdä harjoitustrendejä, tehdä muistutuksia päivittäisistä tehtävistä, asettaa terveystehtäviä, lisätä terveys- ja hyvinvointitapahtumia sekä pitää kirjaa eläinlääkäreiden ja kengittäjien käynneistä. Voit myös jakaa hevosen tiedot muulle tiimillesi. Lue lisää ominaisuuksista sivun alareunasta.

TILAUS ja SRL:n JÄSENETU
Uudet käyttäjät voivat ladata Equine iQ®:n ilman tilausta ja kokeilla ilmaisen testijakson ajan kaikkia ominaisuuksia kahdella (2) hevosella. Tämän jälkeen uusiin tilauksiin kuuluu myös ilmainen jakso tilauksen kestosta riippuen. Seurasi SRL-jäsenenä saat 25 % alennuksen normaalista tilaushinnasta.

Oletko jo Equine iQ®:n tilaaja normaalihinnalla? Ei hätää, voit myös käyttää alennuskoodin, jolloin tilauksesi muuttuu alennushintaiseksi seuraavan laskutuskauden alusta.

Ohjeet Equine iQ -sovelluksen alennushintaiseen tilaamiseen löydät Jäsenhuoneesta.

Equine iQ®:n tilaa henkilö, joka lisää hevosen sovellukseen. Tilaaja jakaa hevosen haluamilleen henkilöille, jotka käyttävät sovellusta ilmaiseksi. Equine iQ® -tilaushinta perustuu aktiivisten hevosten määrään (1-2, 3-5 tai 6-10 hevosta) sekä valitsemaasi laskutusjaksoon. Kaikki ominaisuudet sisältyvät tilaukseen.

Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Tarjous on kertaluonteinen ja voimassa vuoden ajan. Lähetämme sinulle muistutuksen SRL jäsenedusta ennen alennuksen loppumista, jotta voit halutessasi hyödyntää sen.

GDPR
Henkilötietojen käsittely
Suomen Ratsastajainlitto ry ja Equine iQ® by Kaukalo Solutions Oy eivät yhdistä tai välitä toisilleen jäsenten tai käyttäjien nimiä, yhteystietoja tai tunnistettavissa olevia tilauksia. Jäsenkoodin lunastamiseksi jäsenen tulee kuitenkin ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite, johon AppStoren alennuskoodi toimitetaan. Kaukalo Solutions Oy ei ilmaise Suomen Ratsastajainliitolle kuka tai ketkä ovat alennuskoodia käyttäneet. Kaukalo Solutions Oy ei myöskään yhdistä annettua sähköpostia muihin asiakastietoihin. Mahdollinen markkinointilupa annetaan mobiilisovelluksessa kohdassa käyttäjän tiedot. Anonymisoituja tietoja (latausten määrä ja tilaustyyppi) käytetään tilastoinnissa kun tarkastellaan vuosittain yhteistyötä.
Alennuskoodin käyttäminen on vapaaehtoista ja perustuu jäsenen omaan tilaukseen.

Equine iQ® toimii myös offline-tilassa, jos verkkoyhteytesi on huono.
Equine iQ® tallentaa hevosen tiedot salattuun pilvitietokantaan.

LISÄTIETOA LÖYDÄT:
www.equineiq.io
Terms of usePrivacy policy

Seuraa meitä Instagramissa
Liity laumaamme Facebookissa

#equineiq #equineiqapp #knowyourhorse #weknowhorses

Equine iQ ® Kokonaisvaltainen hevosten hallinointisovellus, jossa Hevonen on keskiössä.

EQUINE iQ® SOVELLUS HEVOSENOMISTAJILLE
Equine iQ® -sovelluksessa voit pitää hevosen harjoituspäiväkirjaa ja nähdä treenitrendejä, tehdä muistutuksia päivittäisistä tehtävistä, asettaa terveystehtäviä, lisätä terveys- ja hyvinvointitapahtumia sekä pitää kirjaa eläinlääkäreiden ja kengittäjien käynneistä. Ruokinta -osiossa voit suunnitella hevosen päivittäiset ruokinnat ja seurata, miten hevonen on ruokittu. Voit hallita ruokintaryhmiä tarpeidesi mukaan. Voit myös lisätä tuotteita helposti ostoslistalle. Varustehuone -osiossa voit lajitella varusteesi ja kirjata ne haluamallasi tavalla. Voi merkitä huoltoa tarvitsevat tavarat, ja tiedät onko sinulla ylimääräisiä varusteita, jotka voit myydä tai kierrättää. Näet kaikki harjoittelutapahtumasi ja harjoituksesi Aktiviteettilokista. Terveys -osio yhdistää kaikki hevosen terveystapahtumat, mm. eläinlääkärin ja kengittäjän käynnit ja tiedot lokiin – sinun helppo suunnitella ja seurata hevosesi hyvinvointia. Hevosesi ympärillä oleva tiimi on tärkeä - voit jakaa hevosesi tiedot tiimin eri jäsenille. Tiimi-osiossa näet, kenellä on pääsy hevosesi tietoihin. Voit valita kenelle haluat jakaa hevosesi tiedot - ratsastajalle, hevosenhoitajalle, tallinpitäjälle, valmentajalle, eläinlääkärille tai kengittäjälle. Kaikilla tiimin jäsenillä, joille hevonen on jaettu, on pääsy hevosen tietoihin ja he voivat lisätä ja muokata hevosen tietoja. Paikat -osiossa voit seurata missä olet ollut hevosesi kanssa. Kaikki tiedot ovat käytettävissäsi, kun tarvitset niitä myös silloin kun verkkoyhteys on huono.

OMINAISUUDET
Equine iQ:
- Pidä hevosesi tiedot ajan tasalla ruokinnasta, harjoittelusta, varusteista, terveydestä ja tiimistä
- Seuraa harjoituksiasi ja arvioi harjoittelun intensiteettiä
- Seuraa hevosesi suorituskykyä trendeissä
- Pidä yllä terveys- ja hyvinvointitapahtumia
- Kirjaa kilpailutulokset ja pidä pöytäkirjat tallessa
- Lisää muistilappuja ja terveystehtävistä muistutuksia
- Tarkista päivittäinen ruokinta
- Katso yhdellä silmäyksellä mitä varusteita on käytetty harjoituksissa, mitkä ovat tällä hetkellä käytössä tai mitkä tarvitsevat huoltoa
- Tarkista, mitä on ostoslistalla
- Jaa ja anna pääsy tiimin jäsenelle hevosesi tietoihin
- Kuvakirjastosta löydät kaikki lisätyt kuvat, aktiviteeteissä, varusteissa, ruokinnassa, terveydessä ja muistilapuissa

Equine iQ toimii myös offline-tilassa, jos verkkoyhteytesi on huono.
Equine iQ tallentaa hevosen tiedot salattuun pilvitietokantaan.