Medialle

Suomen Ratsastajainliiton mediapalvelut

Hyvä median edustaja! Tervetuloa mukaan tiedotuksen postituslistalle, saat mm. tietoa ajankohtaisista asioista, uutisia, mediakutsuja, Ratsastuksessa tapahtuu -viikkotiedotteen ja kuvapankkimme palvelut.

Viikkotiedotteessa on mukana mm. suomalaiset kansainvälisissä kilpailuissa, kotimaan tärkeimmät kilpailut ja tapahtumat sekä tietoa mm. akkreditoinneista ja televisioinneista. Lähetämme julkaisuvapaita uutistiedotteita ajankohtaisista asioista ja kilpailuista. Ratsastajainliiton kisapäivystys kattaa viikonloppuisin tärkeimmät ratsastustapahtumat kotimaassa sekä suomalaisten merkittävät ratsastustulokset ulkomailta kansainvälisistä kilpailuista. Uutisoimme huipputason menestykset ja muut merkittävät uutiset. Kausikohtaisesti painotus on senioritason arvokilpailuihin valmistautuvissa ja osallistuvissa urheilijoissa lajeissaan huipputasolla menestyvien ohella.

Palvelemme myös henkilökohtaisesti tietojen, tilastojen, yhteystietojen ym. kysymysten kanssa.

Mikäli haluat mukaan tiedotuksen listalle, tarvitset tunnukset kuvapankkiin tai sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Ratsastajainliiton viestintään:
Kati Hurme, 040 620 3001, kati.hurme@ratsastus.fi