Medialle

Suomen Ratsastajainliiton mediapalvelut

Hyvä median edustaja! Tervetuloa mukaan tiedotuksen postituslistalle, saat mm. tietoa ajankohtaisista asioista, uutisia, mediakutsuja, Ratsastuksessa tapahtuu -viikkotiedotteen ja kuvapankkimme palvelut. Tiedot liittymisestä alla.

Viikkotiedotteessa on mukana mm. suomalaiset kansainvälisissä kilpailuissa, kotimaan tärkeimmät kilpailut ja tapahtumat sekä tietoa mm. akkreditoinneista ja televisioinneista. Lähetämme julkaisuvapaita uutistiedotteita ajankohtaisista asioista ja kilpailuista. Kuvapalvelumme tarjoaa kuvia uutisoinnin yhteyteen.

Ratsastajainliiton kisapäivystys kattaa viikonloppuisin tärkeimmät ratsastustapahtumat kotimaassa sekä suomalaisten merkittävät ratsastustulokset ulkomailta kansainvälisistä kilpailuista. Kausikohtaisesti painotus on senioritason arvokilpailuihin valmistautuvissa ja osallistuvissa urheilijoissa lajeissaan huipputasolla menestyvien ohella.

Palvelemme myös henkilökohtaisesti tietojen, tilastojen, yhteystietojen ym. kysymysten kanssa.

Mikäli haluat mukaan tiedotuksen listalle, tarvitset tunnukset kuvapankkiin tai sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Ratsastajainliiton viestintään:
Kati Hurme, 040 620 3001, kati.hurme@ratsastus.fi