Suomen Ratsastajainliiton jäsentallit

Kun valitset Suomen Ratsastajainliiton jäsentallin, saat ammattitaitoisen opettajan, opetuskäyttöön soveltuvan, koulutetun hevosen sekä turvalliset olosuhteet harrastamiselle. Lisäksi tiedät, että hevosten hyvinvoinnista huolehditaan.

Missä voin ratsastaa?

Ratsastuspalveluja tarjoavia yrityksiä on lukuisia ympäri Suomen. Osa talleista järjestää perinteistä ratsastuskoulutoimintaa, osa maasto- ja vaellusratsastuksia, suurin osa talleista tarjoaa monipuolisesti erilaista ratsastus- ja hevostoimintaa.

Ratsastajainliiton jäsentallit tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita hevosalan palveluja. Jäsentallit ovat palveluyrityksiä, jotka pohjautuvat vahvaan ammatilliseen osaamiseen, hevosten hyvinvointiin, turvalliseen toimintaan sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun. Ratsastajainliitto tarkastaa tallin toimintaperiaatteet ennen sen hyväksymistä jäseneksi. Voit tutustua tarkemmin SRL:n tallijärjestelmään linkistä.

Ratsastajainliiton jäsentallilla ratsastavien tulee olla ratsastusseuran jäseniä. 

Laatutalli-statuksen saaneista talleista lisätietoja täältä.


 

Löydät jäsentallit ja ratsastuskoulut tallihakurista!

Tallihakurista voit hakea SRL:n jäsentalleja ja ratsastuskouluja esimerkiksi paikkakunnan tai palvelujen perusteella. Tästä linkistä tallihakuriin. Talleja ja tunteja löydät kätevästi myös Hopotista.