Valmennus

Suomen Ratsastajainliitto kehittää ja ylläpitää suomalaista valmennusjärjestelmää, joka luo edellytykset kansainväliseen menestykseen ratsastuksen eri lajeissa ja ikäryhmissä joukkueena ja henkilökohtaisessa kilpailussa. Valmennustoimintaa toteutetaan yhdessä Hevosopiston Valmennuskeskuksen kanssa, ja siihen kuuluu maajoukkue- ja alueellinen valmennus sekä seurojen organisoima Talent Program -seuravalmennus. Valmennuskalenteri löytyy KIPAsta ja ilmoittautumiset ja maksut KIPAn kautta. Ratsastajilta vaaditaan kilpailulupa, voidakseen osallistua valmennustapahtimiin. Talen valmennus -> seurakilpailulupa / liitto ja maajoukkuevalmennukset -> aluekilpailulupa sekä hevosilla/poneilla vuosimaksut.

Maajoukkue- ja aluevalmennusryhmät nimetään vuosittain. Valmennuspaikkana toimii ratsastuksen valtakunnallinen valmennuskeskus Ypäjän Hevosopistolla, sekä alueelliset erikseen nimetyt valmennuspaikat.

Ratsastajainliitto ja Valmennuskeskus järjestävät vuosittain perus- ja täydennyskoulutusta valmentajille. Kursseista lisätietoa tapahtumakalenterissa.
 

Haku valmennukseen

Maajoukkue- ja alueellisen valmennusten organisoinnista vastaa Hevosopiston Valmennuskeskus.
Lisätiedot ja lomakkeet Hevosopiston sivuilla
 

Etsitkö valmentajaa?

SRL kouluttaa valmentajia neljällä tasolla. Listat henkilöistä, joilla on voimassa oleva valmentajalisessi, löytyvät omalta sivultaan muiden toimihenkilölistojen kanssa.