Etelä-Suomi

Etelä-Suomen Ratsastusjaosto (ESRA) - Södra Finlands Region

Aluejaoston yhteystiedot

Aluejaoston puheenjohtaja Anne Sara-aho, 050-5511990, anne.sara-aho@ratsastus.fi
Muut yhteystiedot
 

 

Tukea seuratoiminnalle

Järjestääkö seuranne tapahtumia tai koulutuksia? Aluejaosto ohjaa Suomen Ratsastajainliiton seura- ja harrastetukea alueen seurojen toteuttamaan harraste- ja vapaaehtoistoiminnan koulutukseen ja tapahtumiin, ja uutena myös seurojen kehittämishankkeisiin. Tukea myönnetään 100-400 € / tapahtuma tai hanke.

Lisätietoa tuesta ja hakulomake seuroille

Tunne poni -hanke

Ratsastajainliiton Tunne Poni -hankkeelle on myönnetty tukea Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. Hanke toteutetaan rahoittavien Leader-ryhmien, Varsin Hyvä ry:n, Kantri ry:n ja Linnaseutu ry:n toiminta-alueilla Turun, Tampereen ja Hämeenlinnan seuduilla. Toteutuksesta vastaavat Lounais-Suomen, Hämeen ja Etelä-Suomen aluejaostot.

Hankkeen tavoitteena on tehdä hevosia ja hevosharrastusta tutuiksi lapsiperheille ja nuorille. Vuoden -23 loppuun kestävän hankkeen puitteissa järjestetään eri kokoisia yleisötapahtumia, tarjotaan koululuokille mahdollisuuksia vierailla talleilla ja kartoitetaan paikallistason yhteistyömahdollisuuksia koulujen, kuntien ja järjestöjen kanssa.

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 70 490,20 euroa, josta Leader-tuen osuus on 56 392,16 euroa. Omarahoitusosuus katetaan vastikkeettomana työnä.