Etelä-Suomi

Etelä-Suomen Ratsastusjaosto (ESRA) - Södra Finlands Region

Aluejaoston yhteystiedot

Aluejaoston puheenjohtaja Anne Sara-aho, 050-5511990, anne.sara-aho@ratsastus.fi
Muut yhteystiedot
 

 

SRL:n jäsenille alennusta Hevoset-messuille 6.-7.4.2024

SRL:n jäsenhuoneesta löydät seurojen jäsenille erilaisia tarjouksia ja koulutuksia. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Laita kalenteriin myös kevään suuri hevostapahtuma, Hevoset-messut 6.-7.4.2024 Tampereella!  SRL:n jäsenseurojen SRL-jäsenet saavat 30% alennuksen normaalihintaisista aikuisten päivälipuista. Etu on henkilökohtainen. Etu on voimassa ainoastaan verkosta ostettaessa, etua ei saa ostettaessa lippua kassoilta tapahtuma-aikaan.  

Jäsenhintaiset liput voit ostaa Ticketmasterin kautta. Alennuskoodi on jäsennumerosi: valitse lippuvalikosta alin SRL - Aikuinen, avaa lukitus ja syötä jäsennumerosi annettuun kenttään.  Uusien jäsenten jäsennumerot ajetaan Ticketmasterin järjestelmään parin viikon välein. Jäsenmaksun on oltava kirjautuneena maksetuksi jäsenrekisterissä, jotta tiedot tulevat mukaan ajoon.  
Lue lisää: https://www.hevosmessut.fi/fi/messuinfo/paasyliput/  

 

Tukea seuratoiminnalle

Järjestääkö seuranne tapahtumia tai koulutuksia? Aluejaosto ohjaa Suomen Ratsastajainliiton seura- ja harrastetukea alueen seurojen toteuttamaan harraste- ja vapaaehtoistoiminnan koulutukseen ja tapahtumiin, ja uutena myös seurojen kehittämishankkeisiin. Tukea myönnetään 100-400 € / tapahtuma tai hanke.

Lisätietoa tuesta ja hakulomake seuroille