Seuratoiminnan iltateewebinaarit

Ratsastuksen seuratoiminnan iltateewebinaarit

SRL:n seuratoiminnan ohjausryhmän iltateewebinaarit ovat vaihtelevista ajankohtaisista teemoista järjestettäviä keskustelevia luentotilaisuuksia, jotka ovat avoimia kaikille Ratsastajainliiton jäsenseurojen jäsenille. Iltateet toteutetaan Teams-yhteydellä. Tilaisuudet järjestää SRL:n seuratoiminnan ohjausryhmä yhdessä toimiston edustajan kanssa. Jos sinua kiinnostaa seuratoiminnan erilaiset aiheet, kuten seura- tai kriisiviestintä ja kaikille mahdollinen seuratoiminta tai vaikkapa liikenneturvallisuus, kuolaimet tai ensiapu, niin seuraa liiton tapahtumia SRL:n tapahtumakalenterista tai kirjaudu Jäsenhuoneelle katsomaan tallenteita.

 

Vuonna 2022 yhteensä 241 seuraa kerääntyi yhteen iltateen ääreen

Iltateewebinaareja on järjestetty syksystä 2021, mutta lentoon ne lähtivät vuonna 2022, kun iltateewebinaarit keräsivät upeat 241 seuraa yhteen kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan niin ajankohtaisista kuin aina tarpeellisista aiheista. Osallistujia oli kaikilta SRL:n alueilta yhteensä 820 henkeä. Seurojen aktiivien ja jäsenten lisäksi osallistujia 13 tapahtumassa oli muun muassa Hevostietokeskuksesta, Hippoliksesta, Hevosopistolta, Varsinais-Suomen Hevosjalostusliitosta, Finland Horse Show’sta sekä Pohjois-Hämeen ravinaisista.

 

Tallenteet katsottavissa Jäsenhuoneen kautta

Ratsastajainliitto haluaa panostaa seurojen aktiivien ja jäsenien koulutukseen. Iltateewebinaareista osa tallennetaan, aiheesta ja puhujasta riippuen, ja tallenteet löytyvät kaikille jäsenseurojen jäsenille avoimesta Jäsenhuoneesta. Jäsenhuoneeseen pääset tämän linkin kautta.