Usein kysytyt kysymykset UKK

Olemme koonneet tälle sivulle vastauksia ratsastusseurojen jäsenten Ratsastajainliitosta usein kysymiin kysymyksiin. Mikäli et löydä alta vastausta kysymykseesi, ole yhteydessä oman ratsastusseurasi jäsensihteeriin.

Osoitteeni on muuttunut, miten toimin?
Osoitteenmuutokset päivittyvät jäsenrekisteriimme automaattisesti maistraatilta. Mikäli sinulla on tietojenluovutuskielto, ilmoita muutoksesta seurasi jäsensihteerille.

Sukunimeni on muuttunut, miten toimin?
Osoitteenmuutokset päivittyvät jäsenrekisteriimme automaattisesti maistraatilta. Mikäli sinulla on tietojenluovutuskielto, ilmoita muutoksesta seurasi jäsensihteerille.

Miksi en ole saanut jäsenmaksulaskua?
Jäsenmaksulaskut lähtevät postiin viikon sisällä jäseneksi hyväksymisestä. Mikäli laskua ei ala kuulua tai tarvitset sen pian, voit pyytää sen seurasi jäsensihteeriltä sähköpostitse.

Mikäli olet ns. vanha jäsen etkä saa jäsenlaskua vuoden alussa, ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

Miksi en ole saanut jäsenkorttia?
Jäsenkortit lähetetään täysjäsenille Hippoksen nro 2 mukana, ja perhejäsenille maaliskuussa. Tämän jälkeen liittyneet saavat jäsenkorttinsa noin kolmen viikon kuluessa jäsenmaksun maksamisesta. Jos et saa korttia, ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin, joka voi tarkistaa jäsenrekisteristä että jäsenmaksusi näkyy maksettuna ja osoitteesi on oikein. Huomaa, että seurojen kannatusjäsenille ei tule SRL:n jäsenkorttia. Kukin jäsen saa vuodessa vain yhden jäsenkortin vaikka kuuluisi useaan seuraan.

Miksi en ole saanut Hippos-lehteä?
Yleisiä syitä:
* jäsenmaksua ei ole maksettu tai se ei näy maksettuna rekisterissä (esim. väärä maksuviite)
* uutta lehteä ei ole ilmestynyt sen jälkeen kun jäsenmaksu on maksettu
* jäsenmaksu on maksettu ennen lehden ilmestymistä, mutta tieto ei ole ehtinyt lehden osoiteajoon, joka otetaan pari viikkoa ennen sen ilmestymistä
* perhejäsenyyteen ei kuulu Hipposta, se tulee vain talouden täysjäsenlle
* seuran kannatusjäsenyyteen ei kuulu Hipposta tai muita SRL:n jäsenetuja
* osoitteenmuutos ei ole päivittynyt jäsenrekisteriin (maistraatti tai oma ilmoitus, ks. osoitteenmuutos) tai se on päivittynyt vasta sen jälkeen kun lehden osoitteet on ajettu jäsenrekisteristä
* uusi jäsen saa lehden numerosta 2 alkaen vaikka liittyisikin seuran jäseneksi heti tammikuussa

Mikäli lehden saapumisessa on ongelmia vielä huomioituasi yllä olevat seikat, ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin, joka voi vielä tarkistaa tietosi jäsenrekisteristä.

Voinko vaihtaa jäsenyyteni kesken vuoden toiseen seuraan?
Jäsenyyttä ei voi siirtää toiseen seuraan. Voit kuitenkin liittyä myös toiseen seuraan ja kuulua samaan aikaan niin moneen yhdistykseen kun haluat, huomioiden että kilpailuedustusta ei voi vaihtaa kesken kauden. Voit myös erota seurasta kesken vuoden, mutta jäsenmaksua ei hyvitetä.

En saa ostettua kilpailulupaa, mitä teen?
Kilpailuluaan liittyviin ongelmiin löytyy vastauksia omalta sivultaan täältä.

Olen ostanut kilpailuluvan mutta en pääse kirjautumaan Kipaan, mitä teen?
Kilpailuluaan liittyviin ongelmiin löytyy vastauksia omalta sivultaan täältä.