Sporttiturva-urheiluvakuutus

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva turvaa jäsenetuna sekä Suomen Ratsastajainliiton seurojen SRL-jäsenet, että Green Card -harrastajat. Kattava tapaturmavakuutus on voimassa myös väliaikaisesti tai pysyvästi ulkomailla asuvilla. Sporttiturvaan luottaa jo yli 80 eri urheilun lajiliittoa ja liigaa.

Ajankohtaista 1.1.2024:

Vuonna 2023 jäsenmaksulaskunsa maksaneiden ratsastusseurojen SRL-jäsenten vakuutus on voimassa vuoden 2024 jäsenmaksulaksun eräpäivään, joka suurimmalla osalla on 30.1.2024.
Kun maksat vuoden 2024 laskusi eräpäivään mennessä, saat vakuutuksen voimaan vuodelle 2024. Suosittelemme jäsenmaksun maksamista Jäsenhuoneessa, jolloin seurasi säästää postikuluissa ja pystyt hyödyntämään muitakin liiton tarjoamia etuja. Mikäli et pääse kirjautumaan Jäsenhuoneeseen eikä jäsenmaksulasku ei ole tullut postitse tammikuun kolmannen viikon aikana, ota yhteyttä seurasi jäsensihteeriin, sillä turva katkeaa viimeistään tammikuun lopussa.

 

Lue lisää Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvasta ja laajennetusta Sporttiturvasta TÄÄLTÄ


Sattuiko tapaturma? Katso toimintaohjeet TÄÄLTÄ

Mikäli tapaturma on sattunut vuonna 2020 tai aiemmin, olethan yhteydessä LähiTapiolan korvauspalveluun puh. 09 453 8336 (ma-pe 8-16).