Sporttiturva-urheiluvakuutus

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva turvaa jäsenetuna sekä Suomen Ratsastajainliiton seurojen SRL-jäsenet, että Green Card -harrastajat. Kattava tapaturmavakuutus on voimassa myös väliaikaisesti tai pysyvästi ulkomailla asuvilla. Sporttiturvaan luottaa jo yli 80 eri urheilun lajiliittoa ja liigaa.

Ajankohtaista 28.12.2022:

Vuonna 2022 jäsenmaksulaskunsa maksaneiden ratsastusseurojen SRL-jäsenten vakuutus on voimassa vuoden 2023 jäsenmaksulaksun eräpäivään, joka suurimmalla osalla on 29.1.2023.
Kun maksat vuoden 2023 laskusi eräpäivään mennessä, saat vakuutuksen voimaan vuodelle 2023. Suosittelemme jäsenmaksun maksamista Jäsenhuoneessa, jolloin seurasi säästää postikuluissa ja pystyt hyödyntämään muitakin liiton tarjoamia etuja. Mikäli et pääse kirjautumaan Jäsenhuoneeseen eikä jäsenmaksulasku ei ole tullut postitse tammikuun kolmannen viikon aikana, ota yhteyttä seurasi jäsensihteeriin, sillä turva katkeaa viimeistään tammikuun lopussa.

 

Lue lisää Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvasta ja laajennetusta Sporttiturvasta TÄÄLTÄ


Sattuiko tapaturma? Katso toimintaohjeet TÄÄLTÄ

Mikäli tapaturma on sattunut vuonna 2020 tai aiemmin, olethan yhteydessä LähiTapiolan korvauspalveluun puh. 09 453 8336 (ma-pe 8-16).