Liittokokoukset

Liitto kokoontuu hallituksen kutsusta varsinaisiin kokouksiin kahdesti vuodessa: kevätkokoukseen huhtikuun aikana ja syyskokoukseen marraskuun aikana.

Suomen Ratsastajainliiton sääntömääräinen kevätkokous 25.4.2021

Suomen Ratsastajainliitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään sunnuntaina 25.4.2021 poikkeusjärjestelyin. Kokous alkaa klo 10.00.

Pääkokouspaikka on Helsingissä liiton toimistolla, jossa läsnä on ainoastaan hallituksen jäseniä sekä kokousvirkailijat ja esittelijät. Ennakkoon ilmoittautuneet seurojen ja yhteisöjäsenten valtakirjoilla nimetyt, puhe- ja äänivaltaa käyttävät kokousedustajat osallistuvat kokoukseen Teams-etäyhteydellä.

Muut kiinnostuneet voivat seurata kokousta seuraavien kanavien kautta:
SRL You Tube
SRL:n Facebook
Haven Live

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on mahdollista torstaihin 22.4.2021 klo 23.59 asti. Tämän jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei hyväksytä eikä jälki-ilmoittautuneita oteta. Ilmoittautuminen tulee tehdä annetun ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautumista ei oteta vastaan muita kanavia pitkin.

LUE HUOLELLISESTI JA TOIMI OHJEIDEN MUKAAN:

  • Ilmoittaudu lomakkeella vain, mikäli käytät kokouksessa jonkun SRL:n varsinaisen tai yhteisöjäsenen ääni- ja puheoikeutta. Muille kokouksen seuraaminen on mahdollista julkisten somekanavien kautta.
  • Tee jokaisesta valtakirjalla edustamastasi seurasta tai yhteisöjäsenestä oma erillinen ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen ei onnistu ilman valtakirjan lataamista järjestelmään.
  • Mikäli haluat myöhemmin perua tai muuttaa ilmoittautumistasi ilmoittautumisajan puitteissa, ole yhteydessä Sari Siltalaan, sari.siltala@ratsastus.fi. Muutokset vain kirjallisena.
     

Ilmoittaudu kokoukseen tästä

 

Kokousmateriaalit

Muu materiaali

Vallitsevan koronatilanteen takia kokoukseen osallistujien tulee huomioida seuraavat poikkeusjärjestelyt:

  • Hallitus on päättänyt edellyttää äänivaltaisilta edustajilta ennakkoilmoittautumista kokoukseen. Ennakkoilmoittautumisen ohjeet ja ilmoittautumislinkki julkaistaan 7.4.2021. Päätös perustuu väliaikaiseen lakiin 677/2020.
  • Hallitus on päättänyt, että äänivaltaiset edustajat osallistuvat kokoukseen etäyhteydellä ja että äänestykset suoritetaan sähköisesti (Vote by Hejmo -äänestysjärjestelmä). Päätös perustuu liiton toimintasääntöjen 8 § 4 momenttiin.
  • Kaikki ilman äänivaltaa osallistuvat henkilöjäsenet voivat seurata kokousta suorana lähetyksenä ilman ennakkoilmoittautumista. Linkki lähetykseen julkaistaan liiton kanavissa ennen kokousta.

 

 


Aikaisemmat liittokokoukset:

Suomen Ratsastajainliiton sääntömääräinen syyskokous 22.11.2020

Liiton syyskokous järjestettiin sunnuntaina 22.11.2020 Helsingissä.
Kokouksen päätösten mukaan päivitetyt materiaalit löytyvät Materiaaleista > Asiakirjoista: LINKKI 
Syyskokouksen kokousuutinen löytyy täältä.


Suomen Ratsastajainliiton sääntömääräinen kevätkokous Helsingissä 27.9.2020

Kevätkokouksen päätösten mukaan päivitetyt materiaalit löytyvät Materiaaleista > Asiakirjoista: LINKKI