Itä-Suomi

Itä-Suomen Ratsastusjaosto - Östra Finlands Region

Kuvassa Amudha Huttunen - Pin Rock's Hannibal. Kuva: Hanna Heinonen.


Aluejaoston yhteystiedot

Aluejaoston puheenjohtaja Sanna Ruotsalainen, 050 364 7396, sanna.ruotsalainen@ratsastus.fi. Katso tästä aluejaoston kokoonpano ja yhteystiedot.

Aluejaoston tiedotteet ja ajankohtaiset asiat löytyvät facebookista sivulta  Itis Aluejaosto ja ryhmästä  SRL Itä-Suomi, sekä instagramista  @itisratsastus. Lisäksi koulutusten videotallenteita on löydettävissä youtubesta  ITIS aluejaosto.


ITIS nuorten tiimi

Nuorten tiimi on 14-28-vuotiaille tarkoitettu oma tiimi Itä-Suomen alueella. Tiimiin pääsee mukaan haun kautta (josta ilmoitetaan erikseen, haku on auki noin 2 vuoden välein). Myös kesken kauden on mahdollista päästä mukaan ottamalla yhteyttä tiimiin. Nuorten tiimi osallistuu erilaisten nuorille suunnattujen tapahtumien järjestämiseen sekä vie tietoa nuorisotoiminnasta ja sen järjestämisestä seuroissa alueen seuroille. Nuorten tiimillä on oma instagram @itisnuortentiimi, jossa on erilaisia etenkin nuorille suunnattuja juttuja esillä. Nuorten tiimillä on myös youtube-tili ITIS nuortentiimi ja lisäksi nuorten tiimin tavoittaa sähköpostitse itisnuoret@gmail.com. Katso tästä nuorten tiimin kokoonpano.


ITIS harrastetiimi

Harrastetiimi on aikuisten oma ”nuorten tiimi”, joka palvelee nimensä mukaisesti aikuisharrastajia. Harrastetiimi osallistuu tapahtumien järjestämiseen sekä  harrastetoiminnan järjestämiseen erityisesti suunnattuna alueen aikuisharrastajille. Harrastetiimi siis on vastapainoa kilpailutoiminnalle. Harrastetiimillä ei nutturat kiristä päätä, vaan toiminta on mukavaa yhteistä puuhaa. Harrastetiimiin mahtuu vielä mukaan, joten jos tunnistit itsesi rennoksi, ideoivaksi ja innostuvaksi aikuiseksi, voit olla yhteydessä harrastetiimin vetäjään Piia Nissiseen  piia@histamiini.fi. Katso tästä harrastetiimin kokoonpano.


Seuratoiminta

Järjestääkö seuranne tapahtumia tai koulutuksia? Aluejaosto ohjaa Suomen Ratsastajainliiton seura- ja harrastetukea alueen seurojen toteuttamaan harraste- ja vapaaehtoistoiminnan koulutukseen ja tapahtumiin, ja uutena myös seurojen kehittämishankkeisiin. Tukea myönnetään 100-400 € / tapahtuma tai hanke. Lisätietoa tuesta ja hakulomake seuroille


Aluejaoston kokousmuistiinpanot

Kokousmuistiinpanot v. 2021

Ohjeet kilpailunjärjestäjille

Kilpailusäännöt

Toimintakertomukset, toimintasuunnitelmat ja syyskokouspöytäkirjat

Eri vuosien palkittavat

Muut