Materiaalia hevos- ja ponikerhoihin

Hevoskerholainen – tehtävävihko kerholaiselle Hevoskerholaisen kansikuva jossa lapset harjaavat ponia
Hevoskerholainen on jokaisen hevosharrastajan ja hevoskerholaisen oma tehtävävihko. Se sisältää kerhojen käyntikertatarrat, kerholaisen omat sivut, erilaisia tehtäviä, sekä hevossanaston. Tehtävät käsittelevät Hevostaito-oppaan asioita sekä muita hevosharrastuksessa hyödyllisiä tietoja ja taitoja. Osa tehtävistä vaatii lukutaitoa, osa ei. Hevoskerholaisen koko on A6 ja suositusikä 6–12-vuotiaat. Hevoskerholaisen hinta on 8 €/kpl + toimituskulut. 

 

 

Hevostaito-opas Hevostaito-oppaan kansikuva jossa ponitamma ja varsa
Hevostaito-opas on joka tallin ja harrastajan peruskäsikirja, joka sisältää noin 200 sivua tietoa hevosen hoidosta, lääkinnästä ja ruokinnasta. Kirjaa käytetään myös osana hevoskerhoja ja sen avulla voi opiskella tietoja hevostaitomerkkisuorituksia varten. Hevostaito-oppaan hinta on 25 € + toimituskulut.

 

 

 

Hevos- ja ponikerhon ohjaajan opas 
Hevos- ja ponikerhon ohjaajan opas antaa vinkkejä kerhon suunnitteluun ja toteutukseen läpi koko kerhokauden. Ohjaajan opas on tarkoitettu kerhotoiminnan ohjaajille ja muille, jotka toimivat erilaisissa ohjaustehtävissä hevosharrastuksen parissa. Hevos- ja ponikerhon ohjaajan opas on jaettu seitsemään eri osioon ja se koostuu muun muassa hevos- ja ponikerhon ohjaamiseen ja suunnitteluun liittyvistä osioista, käytännön harjoitusten ohjaamisen vinkeistä, palautteen antamisen ja leikin merkityksestä kerhotoiminnassa sekä ohjaajan omista sivuista. Sähköisen hevos- ja ponikerhon ohjaajan oppaan hinta on 10 €/kpl. Luvaton jakaminen ehdottomasti kielletty. 

 

Yllä olevat materiaalit kuuluvat Hevos- ja ponikerhon ohjaaja 1-koulutukseen. Näiden materiaalien lisäksi koulutettujen hevos- ja ponikerhojen ohjaajien sähköisestä materiaalipankista löytyy runsaasti maksutonta lisämateriaalia kerhotoiminnan tueksi. Voit lukea lisää ohjaajakoulutuksen sisällöstä ja sen järjestämisestä.

Juliste hevos- ja ponikerhojen mainostamiseen
Muutama painettu kappale ilmaiseksi muun postitettavan tilauksen yhteydessä, myös tulostettavissa alta.

Materiaalitilaukset: sari.siltala@ratsastus.fi Tähtiseurat saavat materiaaleista 20 % alennusta (Tähtiseurojen edut)

Toimitus postiennakolla 10 € / lähetys