Materiaalia hevoskerhoihin

Hevoskerhomateriaalit

Hevoskerholainen -työkirja
Hevoskerholainen on jokaisen hevosharrastajan ja hevoskerholaisen oma tehtäväkirja. Kirja sisältää kerhojen käyntikertatarrat, kerholaisen omat sivut, teoriatehtäviä, sekä hevossanaston. Kirjan tehtävät käsittelevät Hevostaito-oppaan asioita sekä muita hevosharrastuksessa hyödyllisiä tietoja ja taitoja.  Hevoskerholainen -työkirjan hinta on 10 €/kpl + postikulut (Tähtiseurojen hinta 8 €/kpl).  OBS! Hästklubbens arbetsbok finns också på svenska!

Hevostaito-opas
Hevostaito-opas on joka tallin ja harrastajan peruskäsikirja, joka sisältää noin 200 sivua tietoa hevosen hoidosta, lääkinnästä ja ruokinnasta. Kirjaa käytetään myös osana hevoskerhoja ja sen avulla voi opiskella tietoja hevostaitomerkkisuorituksia varten. Hevostaito-oppaan hinta on 25 €+postikulut (Tähtiseurojen hinta 20 €/kpl).

Hevoskerhon ohjaajan opas
Hevoskerhon ohjaajan opas antaa vinkkejä kerhon suunnitteluun ja toteutukseen läpi koko kerhovuoden. Opas koostuu ohjaajan omista sivuista ja hevoskerhon ohjaamiseen ja suunnitteluun opastavasta osiosta, käytännön harjoituksen ohjaamisen vinkeistä, sekä leikki- ja askarteluvinkeistä. 

Hevoskerhon ohjaajan oppaan hinta on 15 €/kpl + postikulut (Tähtiseuroille 12 €/kpl).  OBS! Handbok för hästklubbsledare finns också på svenska!

Tilaukset Raudikko Ruuna -verkkokaupasta.

Lisämateriaalia (lomakkeita) ohjaajan oppaaseen: