Muu seura- ja harrastetoiminnan koulutus

Suomen Ratsastajainliitto järjestää ja tukee aluejaostojen ja seurojen, sekä jäsentallien järjestämiä seura- ja harrastetoiminnan koulutuksia.

Suomen Ratsastajainliitto yhdessä alueiden kanssa järjestää erilaisia seura-, harrastus- ja nuoristoimintaan liittyviä koulutuksia, tapaamisia ja tapahtumia sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Jäsenseurat voivat hakea tapahtumiin ja tilaisuuksiin rahallista tukea omalta aluejaostolta. Tuen avulla on mahdollista mm. kehittää monipuolista seuratoimintaa, järjestää hevostaitoihin tai hyvinvointiin liittyviä kursseja ja lisätä alueellista tai seuratason osaamista esimerkiksi pararatsastukseen tai someviestintään liittyen.

 

 

 

 

Hyvinvoinnin teemavuoden koulutukset

Suomen Ratsastajainliitto on suunnitellut yhdessä lisensoidun personal trainer Mirka Heiniön kanssa hyvinvoinnin koulutussarjan. Koulutukset ovat SRL:n jäsenseurojen, -tallien ja organisaation tilattavissa esitteessä mainituin sisällöin ja hinnoin, kohderyhmän mukaan kevyesti räätälöityinä. Lisätiedot kouluksista liitteessä alla.

Lisensoitu personal trainer Mirka Heiniö. 

 

Arvokas yhteisö -koulutukset

Suomen Ratsastajainliitto on suunnitellut yhdessä psyykkinen valmentaja Sanna Sassin kanssa kolmen Arvokas yhteisö -koulutuksen sarjan. Koulutukset ovat SRL:n jäsenseurojen, -tallien ja organisaation tilattavissa esitteessä mainituin sisällöin ja hinnoin, kohderyhmän mukaan kevyesti räätälöityinä. Lisätiedot koulutksesta liitteessä alla.

Arvokas yhteisö on yksi SRL:n Vastuullisuusohjelman pääteemoista. Ohjelmaan voit tutustua täällä.