Green Card

Ratsastajainliiton jäsentallilla säännöllisesti ratsastavan on mahdollista varmistaa vakuutusturvansa myös Green Card -vakuutuksen avulla. Green Card on tarkoitettu henkilöille, jotka ratsastavat liiton jäsentalleissa eivätkä kuulu ratsastusseuraan.

Ratsastajainliiton jäsentallit kuuluvat Green Card -ohjelmaan. Kaikilla liiton jäsentallissa säännöllisesti ratsastavilla asiakkailla tulee olla joko SRL:n ratsastusseuran jäsenyys tai Green Card/Green Card Plus -kortti. Säännöllinen harrastaja ratsastaa tai osallistuu tallin toimintaan vähintään 2-3 kertaa kuukaudessa.
Mikäli et ole jäsentallin asiakas, et voi hankkia Green Card -vakuutusta. Jos haluat vakuutuksen SRL:n kautta, voit liittyä ratsastusseuraan tai lunastaa Green Card Plus -kortin.

Green Card - varmuuden vuoksi
Green Cardilla varmistetaan kaikkien Suomen Ratsastajainliiton jäsentalleissa ratsastavien vakuutusturva. Green Cardiin kuuluu ratsastuksen urheiluvakuutus, Pohjolan Sporttiturva, joka on samanlainen kuin ratsastusseurajäsenyyteen kuuluva vakuutus.
Uusi asiakas saa Green Card-kortin lisäksi Nouse Ratsaille -vihkon. Vihkosen tarkoituksena on tarjota ratsastajille tai heidän huoltajilleen perustietoa ratsastuksesta ja hevosharrastuksesta. Green Cardin taustapuolelle merkitään ratsastajan mahdollisesti suorittamat ja tallin liittoon ilmoittamat hevostaito- ja ratsastusmerkit.
Green Card -vakuutuksella ei voi osallistua viralliseen kilpailutoimintaan, mutta monissa ratsastuskouluissa se riittää harjoituskilpailuihin osallistuville.
 

Green Card -kausi 2024

Kauden 1.1.-31.12.2024 hinta on 34 €. Hintaan sisältyy Ratsaille -opas (uudet asiakkaat), tasokortti sekä urheiluvakuutus. 

Mikäli sinulla on ollut vakuutus vuonna 2023, saat postissa vuoden 2024 laskun automaattisesti helmikuun aikana. 

  • Vakuutus jatkuu katkeamattomana, kun maksat laskun eräpäivään mennessä. 
  • Mikäli et enää halua maksaa vakuutusta, riittää kun jätät saamasi laskun maksamatta. 
  • Vakuutusta ei tarvitse erikseen irtisanoa tai ilmoittaa siitä liittoon. 
  • Muutoksesta toisen jäsentallin asiakkaaksi ei tarvitse ilmoittaa.
  • Mikäli asiakkuutesi liiton jäsentallissa päättyy, otathan yhteyttä: sari.siltala@ratsastus.fi ENNEN laskun maksua.

* Vuoden ensimmäiset Green Card -kortit postitetaan vakuutusmaksunsa maksaneille helmikuun aikana.
* Maksukuitti kelpaa tositteeksi vakuutuksesta siihen saakka.
* Green Card -kortin mukana tulee laskulomake vapaaehtoisen lisävakuutuksen, Laajennetun Sporttiturvan, maksamiseen.Sitä ei valitettavasti voi maksaa verkko-oston kautta.
* Huom! Lisävakuutusta EI voi maksaa lisäämällä Green Card -laskulle ylimääräistä 30 euroa!

Praktiska tips på svenska
 

Tilaa Green Card -vakuutus

Huom! Valitse seuraluettelosta vaihtoehto Green Card -vakuutus, EI ratsastusseuraa, joka tallillasi mahdollisesti toimii.


Lisätietoja: SRL/ Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, puh. (09) 229 45 249.