Green Card Plus

Onneksi olkoon – olet valinnut itsellesi hienon harrastuksen. Green Card Plus tarjoaa sinulle vakuutusturvan ja mahdollisuuden oppia lisää hevosista Hippos-lehden lukijana.

Tietoa ja turvaa ratsastuksen harrastajalle

Green Card Plus -kortin kautta saat seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän Hippos-lehden, joka sisältää mielenkiintoisia artikkeleita hevosista, ratsastuksesta, alan ilmiöistä sekä kilpailu- ja valmennustoiminnasta. Green Card Plus -kortin avulla varmistat, että sinulla on harrastuksesi kattava vakuutusturva. Tilaamalla kortin rekisteröidyt myös ratsastuksen harrastajaksi ja olet mukana vaikuttamassa koko lajin kehitykseen.
Green Card Plus -vakuutuksella ei voi osallistua viralliseen kilpailutoimintaan, mutta monissa ratsastuskouluissa se riittää harjoituskilpailuihin osallistuville. 
Green Card Plus -kortin taustapuolelle merkitään ratsastajan mahdollisesti suorittamat ja tallin tai tallilla toimivan seuran liittoon ilmoittamat hevostaito- ja ratsastusmerkit. 
Green Card Plus -korttiin ei sisälly muita liiton neuvottelemia jäsenetuja. Mikäli haluat hyödyntää niitä, kannattaa liittyä ratsastusseuran SRL-jäseneksi.
 

Green Card Plus -kausi 2024
 

* Kauden 1.1.-31.12.2024 hinta on 64 €. Hintaan sisältyy Pohjolan Sporttiturva -vakuutus sekä Hippos-lehti.
* Vakuutus aktivoituu maksupäivää seuraavasta päivästä alkaen. Hippos-lehden tilaus alkaa seuraavasta ilmestymisnumerosta alkaen ja kausi katkeaa vuoden vaihteessa. Seuraavan vuoden lehti nro 1 kuuluu vielä kauden hintaan mukaan.
* Green Card Plus -kortit postitetaan vakuutusmaksunsa maksaneille noin kahden viikon kuluessa maksusta; vuoden ensimmäiset kortit alkaen helmikuusta.
* Maksukuitti kelpaa tositteeksi vakuutuksesta siihen saakka.
* Green Card Plus -kortin mukana tulee laskulomake vapaaehtoisen lisävakuutuksen eli Laajennetun Sporttiturvan maksamiseen. Lisävakuutusta ei voi maksaa verkko-oston kautta.

Green Card Plus maksetaan alla olevasta linkistä: 

Tilaa Green Card Plus 

Huom! Valitse seuraluettelosta Green Card Plus.


Lisätietoja: SRL/ Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, puh. (09) 229 45 249.