Green Card Plus

Onneksi olkoon – olet valinnut itsellesi hienon harrastuksen. Tervetuloa mukaan lajin toimintaan! Green Card Plus tarjoaa sinulle vakuutusturvan ja mahdollisuuden oppia lisää hevosista Hippos-lehden lukijana.

Tietoa ja turvaa uudelle harrastajalle

Ratsastus on luonnonläheinen, tasa-arvoinen ja monipuolinen liikuntamuoto, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia. Hevosten kanssa toimiminen virkistää ja rentouttaa. Talliyhteisössä tapaat eri-ikäisiä ja erilaisista taustoista tulevia ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen kiinnostuksenkohde, hevonen.

Ratsastusharrastuksen alussa on hyvä tutustua lajin saloihin. Green Card Plus on sinulle siihen oiva vaihtoehto. Green Card Plus -kortin kautta saat seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän Hippos-lehden, joka sisältää mielenkiintoisia artikkeleita hevosista, ratsastuksesta, alan ilmiöistä sekä kilpailu- ja valmennustoiminnasta. Green Card Plus -kortin avulla varmistat myös, että sinulla on harrastuksesi kattava vakuutusturva. Green Card Plus -vakuutuskorttiin kuuluu ratsastuksen urheiluvakuutus, joka on voimassa aina hevosia hoitaessa ja ratsastusta harrastaessa sekä välittömillä matkoilla tallille ja tallilta pois. Tilaamalla Green Card Plus -kortin rekisteröidyt myös ratsastuksen harrastajaksi ja olet mukana vaikuttamassa koko lajin kehitykseen.
 

Green Card Plus -kausi 2020

* Kauden 1.1.-31.12.2020 hinta on 64 €. Hintaan sisältyy LähiTapiolan urheiluvakuutus sekä Hippos-lehti.
* Vakuutus aktivoituu maksupäivästä alkaen. Hippos-lehden tilaus alkaa seuraavasta ilmestymisnumerosta alkaen ja kausi katkeaa vuoden vaihteessa.
* Green Card Plus -kortit postitetaan vakuutusmaksunsa maksaneille noin kahden viikon kuluessa; vuoden ensimmäiset kortit alkaen maaliskuusta.
* Maksukuitti kelpaa tositteeksi vakuutuksesta siihen saakka.
* Green Card Plus -kortin mukana tulee laskulomake vapaaehtoisen lisävakuutuksen maksamiseen. Lisävakuutusta ei voi maksaa verkko-oston kautta.

Green Card Plus lunastetaan alla olevasta linkistä

Tilaa Green Card Plus

Huom! Valitse seuraluettelosta Green Card Plus.
Lisätietoja: SRL/ Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, puh. (09) 229 45 249.