LähiTapiolan lisävakuutus

Suomen Ratsastajainliitto ry tarjoaa yhdessä LähiTapiolan kanssa ratsastusseuran jäsenille ja Green Card tai Green Card Plus -harrastajille vapaaehtoisen laajennetun vakuutusturvan. Saat sen vain 12 euron lisämaksulla. Laajennettu vakuutus on voimassa saman sisältöisenä kuin seurajäsenten ja Green Card/Green Card Plus -harrastajien ns. perusvakuutus.

Nämä edut saat laajennetulla vakuutuksella:

  • Tapaturman hoitokuluja korvataan jopa 10 000 euroa tapaturmaa kohden.
  • Lääkärin määräämää fysikaalisen hoidon korvattavuutta on rajattu 1.1.2014 alkaen. Lisävakuutuksesta korvataan leikkaus- ja kipsaushoidon jälkihoitona lääkärin määräämä fysikaalinen hoito (max. 10 kertaa). Muissa tilanteissa fysikaalista hoitoa ei korvata.
  • Ensimmäiset ortopediset sidokset, esimerkiksi nilkka- tai polvituki, korvataan.
  • Varusteiden jälleenhankintakustannukset korvataan, jos niiden leikkaaminen on välttämätöntä tapaturman hoitamiseksi. Korvaus on enintään 500 euroa. Kypärän osalta suurin korvaussumma on 100 euroa.
  • Vapaaehtoisen lisävakuutuksen korvaus tapaturmaisen kuoleman osalta on 10.000 euroa. Korvaus täydestä pysyvästä invaliditeetista on 20.000 euroa.

Vakuutuksessa ei ole omavastuuta. Laajennetun vakuutuksen saa Suomen Ratsastajainliiton täys- tai perhejäsen tai henkilö, jolla on Green Card/Green Card Plus. Seurojen kannatusjäsenet eivät voi ottaa laajennettua vakuutusturvaa. Laajennettu vakuutus astuu voimaan maksusta seuraavana päivänä. Tämän jälkeen korvauksia maksetaan vain laajennetun turvan mukaisesti, ei siis sekä perusvakuutuksesta että laajennetusta vakuutuksesta erikseen.


Lisävakuutuksen hankinta vuonna 2018:

Lisävakuutuslasku vuodelle 2018 lähetetään automaattisesti jäsenkorttien mukana kaikille ratsastusseuran jäsenille ja Green Card/Green Card Plus -harrastajille. Lisävakuutus on edelleen vapaaehtoinen. HUOM. Lisävakuutusta EI voi maksaa omalla jäsenmaksu- tai Green Card/Green Card Plus -laskulla lisäämällä siihen ylimääräistä 12 euroa!

Lisävakuutuslasku kadonnut? Voit maksaa sen TÄÄLTÄ. Verkko-osto edellyttää, että ratsastajan henkilötunnus on tallennettu jäsenrekisteriin. Hetun lisäyksissä rekisteriin olethan yhteydessä oman seurasi jäsensihteeriin tai liiton toimistoon.

Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä Ratsastajainliiton Sari Siltalaan, sari.siltala@ratsastus.fi, puh. 09 2294 5249.