LähiTapiolan lisävakuutus

Suomen Ratsastajainliitto ry tarjoaa yhdessä LähiTapiolan kanssa ratsastusseuran jäsenille ja Green Card tai Green Card Plus -harrastajille vapaaehtoisen laajennetun vakuutusturvan. Saat sen vain 12 euron lisämaksulla.

Nämä edut saat laajennetulla vakuutuksella:

 • Lisävakuutuksen vakuutusmääriä on korotettu
  • Tapaturman hoitokulujen enimmäiskorvausmäärä on 30 000 € (aiemmin 10 000 €)
  • Haitan vakuutusmäärä on 50 000 € (aiemmin 20 000 €)
  • Kuoleman vakuutusmäärä on 16 000 € (aiemmin 10 000 €)
 • Murtuman tai leikkaustoimenpiteestä toipumisen vaatima fysioterapia korvataan. Lisäksi fysioterapia korvataan vammoissa, joissa fysioterapiaa annetaan leikkaustoimenpiteen sijaan. Fysioterapiaa korvataan enintään 15 hoitokertaa äkillistä tapahtumaa kohti.
 • Korvattavan, lääkärin hoitoa vaatineen tapaturman yhteydessä rikkoutuneen kypärän enimmäiskorvausmäärä on 500 € (aiemmin 100 €).
 • Tapaturmavamman hoidon mahdollistamiseksi leikattujen vaatteiden ja saappaiden enimmäiskorvausmäärä on 1 000 € (aiemmin 500 €).
 • Korvattavan, lääkärin hoitoa vaatineen tapaturman yhteydessä rikkoutuneet silmälasit korvataan enintään 500 euroon asti.

Vakuutuksessa ei ole omavastuuta. Laajennetun vakuutuksen saa Suomen Ratsastajainliiton täys- tai perhejäsen tai henkilö, jolla on Green Card/Green Card Plus. Seurojen kannatusjäsenet eivät voi ottaa laajennettua vakuutusturvaa. Laajennettu vakuutus astuu voimaan maksusta seuraavana päivänä. Tämän jälkeen korvauksia maksetaan vain laajennetun turvan mukaisesti, ei siis sekä perusvakuutuksesta että laajennetusta vakuutuksesta erikseen.

Skydd för medlemmar och försäkringsbelopp

Lisävakuutuksen hankinta vuonna 2019:

Lisävakuutuslasku vuodelle 2019 lähetetään automaattisesti jäsenkorttien mukana kaikille ratsastusseuran jäsenille ja Green Card/Green Card Plus -harrastajille. Lisävakuutus on edelleen vapaaehtoinen. HUOM. Lisävakuutusta EI voi maksaa omalla jäsenmaksu- tai Green Card/Green Card Plus -laskulla lisäämällä siihen ylimääräistä 12 euroa!

Lisävakuutuslasku kadonnut? Jos olet ratsastusseuran jäsen, voit maksaa sen TÄÄLTÄ. Verkko-osto edellyttää, että ratsastajan henkilötunnus on tallennettu jäsenrekisteriin. Hetun lisäyksissä rekisteriin olethan yhteydessä oman seurasi jäsensihteeriin.

Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä Ratsastajainliiton Sari Siltalaan, sari.siltala@ratsastus.fi, puh. 09 2294 5249.