Kohtaa hevonen lukemalla -lukuhaaste

Kohtaa hevonen lukemalla – hevoskirjojen lukuhaaste, yhdessä SRL ja Penny&Friends

Luetaan yhdessä hevoskirjoja! Osallistu Ratsastajainliiton ja Penny&Friendsin yhteiseen hevoskirjojen lukuhaasteeseen ja kohtaa hevonen lukemalla. Haasteeseen voivat osallistua kaiken ikäiset, ja kirjoja voi lukea myös yhdessä perheen tai ystävien kanssa, tai vaikka hevoskerhossa.

  • Haasteessa luetaan hevosaiheisia kirjoja 9.4.-31.8.2022. Hevosten ei tarvitse olla kirjassa pääosassa, voit tulkita teemaa vapaasti.
  • Katso ohessa olevasta bingoruudukosta teemat ja aiheet. Voit joko etsiä niihin sopivia kirjoja, tai vain lukea hevosaiheisia kirjoja ja katsoa lukemisen jälkeen, sopisiko se johonkin haastekohtaan.
  • Perinteisten kirjojen lisäksi voit lukea myös e-kirjoja tai kuunnella äänikirjoja. Tietokirjojen, romaanien ja kuvakirjojen lisäksi haasteeseen sopivat yhtä hyvin myös esimerkiksi runokirjat, taidekirjat ja sarjakuvakirjat.
  • Halutessasi voit julkaista Instagramissa haasteen teemaan sopivia kuvia, esim. kuvia hevoskirjoista, joita olet lukenut tai hevoskirjavinkkejäsi. Tägää meidät @ratsastajainliitto ja käytä tunnistetta #kohtaahevonenlukemalla, niin voimme jakaa julkaisusi mikäli tilisi on julkinen. Arvomme kaikkien kuvia näin julkaisseiden kesken kuukausittain kirjapalkintoja.
  • Seuraa meitä Instagramissa @ratsastajainliitto, jaamme vinkkejä ja stooripohjia koko haasteen ajan.
  • Kuinka monta bingoa saat, vai täyttyikö koko ruudukko? Jaa kuva bingostasi Instagramissa! Jos palautat kuvan bingostasi ja listan lukemistasi kirjoista haastekohdittain sähköpostilla emmi.kupiainen@ratsastus.fi, voit osallistua Horse Show -lippujen arvontaan. Arvonta suoritetaan syyskuun alussa ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Muistathan kuitenkin, että tämä ei ole kilpailu! Tarkoitus on haastaa itseä ja muita lukemaan hevoskirjoja, viihtyä niiden parissa ja oppia lisää hevosista.

Kohtaa hevonen lukemalla.