Liity seuraan

Ratsastajainliittoon kuulutaan ratsastusseuran kautta.
Luvassa hyvää seuraa, hauskaa tekemistä, tietoa ja neuvoja. Lähde mukaan koulutuksiin ja tapahtumiin, kilpaile, tule toimihenkilöksi, osallistu kerhoihin tai suorita hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Hippos-lehti tarjoaa tuhdin lukupaketin hevosista ja ratsastuksesta, ja pääset heti mukaan SRL:n uuteen jäsenhuoneeseen. Kattava tapaturmavakuutus antaa turvaa tallimatkalta satulaan saakka.

Näin liityt ratsastusseuraan


1) Valitse seura.
Ratsastajainliittoon kuuluvia seuroja on Suomessa n. 500. Voit tutustua seuroihin seurahaussa.

2) Täytä liittymislomake.
Seuran jäseneksi pääset liittymään helposti liittymislomakkeen kautta tai olemalla yhteydessä seuran jäsensihteeeriin. Seuran kannatusjäsenillä ei ole liiton jäsenetuja joten ne saadaksesi, valitse jäsenlajiksi SRL-alkuinen jäsenyys. Ethän täytä lomaketta useampaa kertaa peräkkäin liittyen saman seuran jäsenyyshakemukseen, sillä jokainen hakemus luo uuden jäsenyysrivin. 

3) Maksa jäsenmaksulasku.
Lomakkeen täytettyäsi seura käsittelee hakemuksesi tai se hyväksytään automaattisesti, ja saat jäsenmaksulaskun postitse n. viikon kuluttua hakemuksen hyväksymisestä. Jäsenmaksulaskun voi maksaa myös Jäsenhuoneen kautta n. vuorokauden kuluttua siitä, kun hyväksymisprosessi on valmis. Jos tuntuu, että asia ei ole edennyt seuran päässä, ethän täytä liittymislomaketta uudelleen vaan ole yhteydessä ko. seuran jäsensihteeriin.

4) Nauti jäseneduista 

 

Lämpimästi tervetuloa ratsastusyhteisöön.


SRL:n jäsenseurassa etuinasi

  • Hippos-lehti seitsemän kertaa vuodessa
  • Kattava ratsastustapaturmavakuutus
  • Alennuksia ja etuja yhteistyökumppaneilta, kuten Tampereen Hevoset -messut, Helsinki International Horse Show, St1, ja Penny&Friends...

Tutustu tarkemmin kaikkiin jäsenetuihin.

Lisätietoa jäsenyydestä