Liity seuraan

Ratsastajainliittoon kuulutaan ratsastusseuran kautta.
Luvassa hyvää seuraa, hauskaa tekemistä, tietoa ja neuvoja. Lähde mukaan koulutuksiin ja tapahtumiin, kilpaile, tule toimihenkilöksi, osallistu kerhoihin tai suorita hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Hippos-lehti tarjoaa tuhdin lukupaketin hevosista ja ratsastuksesta, ja pääset heti mukaan SRL:n uuteen jäsenhuoneeseen. Kattava tapaturmavakuutus antaa turvaa tallimatkalta satulaan saakka.

Näin liityt ratsastusseuraan


1) Valitse seura. Ratsastajainliittoon kuuluvia seuroja on Suomessa n. 500. Voit tutustua seuroihin seurahaussa.

2) Täytä liittymislomake. Seuran jäseneksi pääset liittymään helposti liittymislomakkeen kautta tai olemalla yhteydessä seuran jäsensihteeeriin. Seuran kannatusjäsenillä ei ole liiton jäsenetuja joten ne saadaksesi, valitse jäsenlajiksi SRL-alkuinen jäsenyys.

3) Maksa jäsenmaksulasku. Lomakkeen täytettyäsi jäsenyys joko hyväksytään automaattisesti tai seura käsittelee hakemuksesi ja saat jäsenmaksulaskun parin viikon sisällä. Jäsenmaksulaskun voi maksaa myös Jäsenhuoneen kautta, kun hyväksymisprosessi on valmis.

4) Nauti jäseneduista :)


SRL:n jäsenseurassa etuinasi

  • Hippos-lehti seitsemän kertaa vuodessa
  • Kattava ratsastustapaturmavakuutus
  • Alennuksia ja etuja yhteistyökumppaneilta, kuten Tampereen Hevoset -messut, Helsinki International Horse Show, St1, ja Penny&Friends...

Tutustu tarkemmin kaikkiin jäsenetuihin.

Lisätietoa jäsenyydestä