Liity seuraan

Ratsastajainliiton alaiseen toimintaan tullaan mukaan ratsastusseuran kautta. Ratsastusseuroja on erilaisia ja niissä on luvassa erilaista hyvää seuraa, hauskaa tekemistä, tietoa ja neuvoja. Lähde mukaan koulutuksiin ja tapahtumiin, kilpaile, tule toimihenkilöksi, osallistu kerhoihin tai suorita hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.

Hippos-lehti tarjoaa laadukkaan ja tuhdin lukupaketin hevosista ja ratsastuksesta, ja pääset heti mukaan SRL:n uuteen jäsenhuoneeseen, mistä löytyvät esimerkiksi seurojen SRL-jäsenten jäsenedut. Sporttiturvavakuutus antaa turvaa tallimatkalta satulaan saakka, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Näin liityt ratsastusseuraan


1) Valitse seura ja täytä liittymislomake.
Ratsastajainliittoon kuuluvia seuroja on Suomessa n. 500. Seuran jäseneksi pääset liittymään helposti liittymislomakkeen kautta tai olemalla yhteydessä seuran jäsensihteeeriin. 
Seuran kannatusjäsenillä ei ole liiton jäsenetuja, joten ne saadaksesi, valitse jäsenlajiksi SRL-alkuinen jäsenyys. 
Ethän täytä lomaketta useampaa kertaa peräkkäin liittyen saman seuran jäsenyyshakemukseen, sillä jokainen hakemus luo uuden jäsenyysrivin. 

2) Maksa jäsenmaksulasku.
Lomakkeen täytettyäsi hakemus joko hyväksytään automaattisesti (Nopea liittyminen) tai seura käsittelee hakemuksesi manuaalisesti.
Nopean liittymisen sallineissa seuroissa voit maksaa jäsenyytesi saman tien verkkomaksuna ja muiden seurojen osalta voit maksaa laskun Jäsenhuoneen kautta n. vuorokauden kuluttua siitä, kun hyväksymisprosessi on valmis. Mikäli et hoida asiaa siellä, saat jäsenmaksulaskun postitse n. viikon kuluttua hakemuksen hyväksymisestä.
Jos tuntuu, että asia ei ole edennyt seuran päässä, ethän täytä liittymislomaketta uudelleen vaan ole yhteydessä ko. seuran jäsensihteeriin.

3) Nauti jäseneduista 
 

Lämpimästi tervetuloa ratsastusyhteisöön.


SRL:n jäsenseurassa etuinasi

  • Hippos-lehti seitsemän kertaa vuodessa
  • Ratsastustapaturmavakuutus Suomessa ja ulkomailla
  • Pysyviä ja vaituvia alennuksia ja etuja yhteistyökumppaneilta.

Tutustu tarkemmin kaikkiin liiton tarjoamiin jäsenetuihin. Lisäksi seurat tarjoavat jäsenilleen omia etujaan, joihin pystyt tutustumaan seurojen omilla kotisivuilla.

Lisätietoa jäsenyydestä