Back on Track tarjoaa -15% alennuksen seurojen SRL-jäsenille

4.5.2023

Back on Track-estettä ylittämässä Venla Kyläkorpi ja Pohjajoen Rubin. Kuva Heidi Lammi

 

Hei ratsastusseuran SRL-jäsen,

Tiesithän, että saat kaikki normaalihintaiset tuotteet BoT-verkkokaupasta -15% SRL-jäsenalennuksella! 

Alennuskoodin löydät kirjautumalla Jäsenhuoneelle! 

https://backontrack.fi/

 

Back on Track 

Back on Track on ruotsalainen yritys, jonka visiona on luoda tuotteita ihmisten, hevosten ja koirien hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tuotteet on tarkoitettu suojaamaan ja ehkäisemään vammoja ja olemaan avuksi kuntoutuksen aikana. Siksi avainsanat: Prepare, Perform, Recover.

Vuosien varrella Back on Track on kasvanut ja tullut tunnetuksi brändiksi, jolla on tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Valikoima laajenee jatkuvasti ja tuotteita kehittää osaava suunnittelutiimimme Ruotsissa. Painopiste on teknisten ja toiminnallisten tuotteiden kehittämisessä, joiden istuvuus ja kestävyys ovat täydelliset. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ainutlaatuisilla tekniikoillamme: Welltex®, Iontex® ja Haematex™.

Back on Track on voittanut palkintoja Dagens Industrin vuoden gaselliyhtiönä ja Veckans Affärerin Super-yhtiönä. Pääkonttorimme sijaitsee Uppsalassa ja Suomen maahantuontitoimisto sekä varasto sijaitsevat Hämeenlinnassa. Back on Trackilla on tällä hetkellä toimipisteitä ja jälleenmyyjiä ympäri maailmaa.