Esteratsastuskilpailu SeaHorse Week alkaa keskiviikkona Hangossa

24.7.2023

Nyt 22. kerran järjestettävä SeaHorse Week kokoaa esteratsastajia ja kilpailuvieraita Hangon kylpyläpuistoon keskiviikosta sunnuntaihin 26.-30.7.2023. Kilpailu järjestetään nykyisellä konseptillaan nyt viimeistä kertaa.

Tiedote SeaHorse Week / Minna Ruolanto 

Kaikkiaan vanhalla jalkapallokentällä nähdään tuhatkunta suoritusta viiden kilpailupäivän ajan. Keskiviikkoaamuna klo 8.00 aloitetaan 70-tason esteiltä ja viikko huipentuu sunnuntai-iltapäivän 140-tason Hanko Grand Prix, presented by Port of Hanko -kilpailuun. 

Ennakkoon Hanko Grand Prixistä voi odottaa jännittävää ja tasaista kilpailua. Kaksi edellistä Hanko Grand Prix-kilpailua voittanut parivaljakko Henrikki Pajulahti ja Clara de Bergerac ovat jälleen mukana, epäilemättä hattutemppu suunnitelmissaan. 

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy kaikkina päivinä.

Kilpailualueella kävijöitä palvelevat Hankoniemen ratsastajien perinteinen kisabuffetti, ravintola, laadukas expo-alue sekä pienempien kilpailuvieraiden suosikki SHW Keppihevosareena.

Odotettuja keppihevoskilpailuja järjestetään kolmena päivänä, perjantaista sunnuntaihin klo 12.00. Muina aikoina rata on avoinna harjoitteluun. 

"Kepparitapahtuma on kaikkiaan maksuton ja radalta saa keppihevosen lainaksi, mikäli omaa ei ole", areenasta vastaava Ida Repo kertoo.

Yleisön toivotaan saapuvan kilpailupaikalle jalan Appelgrenintien suunnasta, jättämään polkupyörät kauemmaksi ja kilpailualueella ohittamaan hevoset rauhallisesti, riittävällä turvavälillä. 

"Esimerkiksi 'Ankkalammen' ympäri kulkeva polku on nyt kilpailun aikaan varattu hevosten kävelytykseen ja katsekontaktin ottaminen hevosen kanssa liikkuvaan ihmiseen ennen ohittamista on hyvä tapa parantaa kaikkien turvallisuutta", kilpailun turvallisuusvastaava Annika Koli vinkkaa. Tallialue on avoin ainoastaan kilpailijoille sekä hevosten ja tallin hoitajille.

Kilpailunjohtaja Mia Maukonen huikkaa viimeisten valmistelujen keskeltä vielä terveiset yleisölle:

"Hanko on kuuluisa mahtavasta yleisöstään. Toivottavasti kaikki pääsevät jälleen paikalle - lämpimästi tervetuloa!"

Lisätiedot tapahtumasta: www.seahorseweek.fi

Lähtölistat ja tulospalvelu (päivittyvä) EQUIPE ONLINE

Suora lähetys kilpailuista (maksuton) HAVEN LIVE