Finland Horse Show – Paljon enemmän kuin ratsastuskilpailu

13.5.2024

Kuva Finland Horse Show

 

Finland Horse Show tiedote 

Esteratsastusta ja mukavaa ohjelmaa koko perheelle Finland Horse Showssa

Toukokuussa 17.–19.5. Seinäjoen Ravikeskuksen tilukset täyttyvät hevosharrastajista, kun luvassa on kesän parhaat esteratsastuskisat. Finland Horse Showssa kilpaillaan seura-, alue- ja kansallisia luokkia tasoilla 70–140 cm, joten luvassa on jännitystä ja kutkuttavaa kisatunnelmaa. Sarjoista löytyy myös Racing Trophy 5- ja 6-vuotiaille hevosille sekä Racing Noviisisarja. Ohjelmassa on lisäksi BOWA Junioricup, Legimia Amatöörisarja sekä Legimia Lapsiratsastajien Cup. Tapahtuma on yleisölle maksuton, joten kisatiimien lisäksi kannustusjoukot ja muut hevosista kiinnostuneet ovat tervetulleita viettämään toukokuista viikonloppua, sillä alueella on tarjolla myös rutkasti muutakin tekemistä ja ihmeteltävää koko perheelle.

Lauantaina ja sunnuntaina tarjolla on mm. poniratsastusta ja Takalan kotieläinpihan eläinten rapsuttelua. Näiden lisäksi Alueelta löytyy keppihevosesterata, jossa järjestetään myös kepparikisoja. Monipuolinen hevostarvike-expo tarjoaa ostettavaa ja Horseman Streetfood huolehtii nälkäisistä tarjoilemalla herkullisia premium burgereita ja muuta grilliruokaa sekä virvokkeita, kahvia, toasteja ja makeita leivoksia.

Esteratsastuskisat kisataan Ravikeskuksen uusitulla ratsastuskentällä. Paikalle saapuminen on helppoa Sammonkadun kautta ja paikoitustilaa löytyy ravikeskuksen yhteydestä. Lyhyen automatkan päässä Ravikeskukselta palvelevat myös lukuisat Seinäjoen keskustan ravintolat, hotellit ja kauppakeskukset.

Jatkot juhlitaan Jytinöillä

Finland Horse Show -kisaviikonlopun perjantaina 17.5. juhlitaan tapahtuman virallisia jatkoja legendaaristen tanssihittien tahdissa Jytinöillä® Seinäjoen Ravikeskuksen tiloissa. Jytinät® ovat Pohjanmaan kovimmat kasari- & ysäriteemaiset bileet, joissa pidetään huolta siitä, että tanner tärisee vielä kisojen jälkeenkin. Bileiden tunnelman takana ovat DJ:t Mosse, Jösse, Turkka, Henkka sekä Miška. Jatkot ovat K-18 ja liput voit ostaa Finland Horse Shown verkkosivuilta.

Finland Horse Shown sosiaalista mediaa seuraamalla pysyt ajan tasalla uusimmista päivityksistä ja uutisista. Varaa päivä kalenterista ja tule mukaan ihastelemaan hevosia, kannustamaan ratsastajia ja viettämään mukavaa päivää hevosurheilun ja muiden aktiviteettien parissa!