Haku joukkueenjohtajaprojektiin aukeaa

6.10.2021

SRL hakee uusia joukkueenjohtajia eri lajeihin.

Haku joukkueenjohtajaprojektiin aukeaa

Haluatko toimia urheilussa, kiinnostaako joukkueenjohtajana toimiminen? Suomen Ratsastajainliitto vahvistaa kilpailijoiden tukijärjestelmiä vakinaistamalla joukkueenjohtajien aseman. Nyt näihin tehtäviin haetaan kiinnostuneita ihmisiä. Tehtävään järjestetään koulutusta jo loppusyksyn aikana, kun riittävä määrä ehdokkaita on saatu kokoon.

Joukkueenjohtajia haetaan kaikkiin SRL:n alaisiin lajeihin ja eri ikäryhmiin ja tavoitteena on saada jokaisesta lajista useampia ihmisiä mukaan koulutukseen.

Joukkueenjohtajat toimivat urheilijoiden apuna arvokilpailuissa ja muissa SRL:n nimeämissä kilpailuissa. Valmennuskaudella he tekevät sovitusti yhteistyötä lajivalmentajien, valmennuskeskuksen ja SRL:n toimiston kanssa.

Jos joukkueenjohtajana toimiminen ensi vuonna tai tulevaisuudessa kiinnostaa sinua, lähetä 30.10. mennessä lyhyt esittely itsestäsi, tieto siitä, minkä lajin ja ikäryhmän kanssa olet kiinnostunut toimimaan ja kerro myös aiemmasta toiminnastasi ratsastusurheilun parissa: jutta.koivula@ratsastus.fi. Lisätietoja myös puhelimitse: 040 716 0831.