Hevoset Bastionissa 8.-12.6.2022 tapahtuman ääninä hevosurheilun suosikkiäänet: Teemu Ahtee, Håkan Wahlman ja Lauri Hyvönen

30.5.2022

Vajaan kahden viikon päästä 8.-12.6. hevoset tuovat Haminan kaupunkiin aivan uuden sykkeen. Kaikkien aikojen ensimmäinen Hevoset Bastionissa -tapahtuma toteutuu Bastionin linnoitusareenalla, Kadettikoulunkadun pop-up-areenalla ja ympäri kaupunkia sijaitsevilla ohjelma-alueilla, joista osa on ilmaisia. Kaupunkiin saapuu satoja hevosia ja poneja.

Teemu Ahtee

 

Iloisessa kesätapahtumassa riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Vaikka et tietäisi hevosista vielä mitään, tähän tapahtumaan kannattaa lähteä. Yleisön avuksi laajalla tapahtuma-alueella on runsaasti opasteita, tapahtumaoppaita sekä Suomen Hippos ry:n hevoslähettiläitä, joilta yleisö voi kysyä hevosista mitä tahansa.

Tapahtuman juonnoista ja yleisön viihtymisestä areenoilla vastaavat äänityön ammattilaiset, hevosurheilun suosikkiäänet: Teemu Ahtee, Håkan Wahlman ja Lauri Hyvönen.

- Hevoset Bastionissa -ratsastuskilpailut ja Cityravit Haminan kaduilla, mikä mahtava yhdistelmä. Kesä, hevoset ja historiallinen miljöö! Nähdään ihan kohta Haminassa, Teemu Ahtee iloitsee.

Håkan Wahlman. Kuva: Margit Ticklen

 

- Upeaa, että Hevoset Bastionissa -tapahtumassa on tarjolla kaikille ikäryhmille kilpailuluokkia ratsastuksessa, ratsastuksen grand old man Håkan Wahlman kommentoi. - Ja missä puitteissa! Bastionin linnoitusareena on kansainvälisellä mittapuulla myös aivan ainutlaatuinen ratsastusareena, hän jatkaa.

Raviratojen suosikkiääni Lauri Hyvönen selostaa Suomen kaikkien aikojen kolmannet knock out -ravikilpailut, Cityravit.

- Cityravit ovat olleet aiempina kertoina menestys Hevoset Kaivarissa - ja Lumiravit -tapahtumissa. Hienoa että perinnettä jatketaan ja vieläpä Haminassa. Haminan viimeiset totoravit ajettiin vuonna 1980, joten jo on aikakin palauttaa tämä hieno laji ympyräkaupunkiin.

Lauri Hyvönen

 

Lisätietoja ja areenaohjelmat: www.hevosetbastionissa.fi Tapahtuma-areenoille tarvitaan pääsylippu. Lippuja on myynnissä rajallisesti. Tapahtumajärjestäjä suosittelee hankkimaan liput ennakkoon: LINKKI 

Tiedote: Riikka Koskimies, Haminan kaupunki