Hyvinkään Ratsastajat Ry järjesti Riverside Eastern Day lännenratsastuskilpailut

18.4.2022

Lauantaina 16.4. Hyvinkään Ratsastajat Ry järjesti Riverside Eastern Day -lännenratsastuskilpailun Jokirannan Ratsastuskoululla Hyvinkäällä. Tuomarina toimi saksalainen George Maschalani ja kisattavina lajeina tällä kerralla olivat Ranch Riding, Western Horsemanship, Trail sekä Trail in Hand, joissa kilpailtiin seura- alue ja kansallisella tasolla.

Satu Olkkonen ja KH Smoke N Hailey. Kuva Tuuli Männistö

Vaikka ilma olikin hieman viileä, aurinko pilkahteli pilvien takaa mukavasti lämmittäen. Tunnelma oli mainio ja päivän aikana nähtiin useita hienoja suorituksia.

Päivän suurimman luokan kansallisen Trailin voitti Satu Olkkonen (HyR Ry) hevosellaan KH Smoke N Hailey, toiseksi Janina Salo (HyR Ry) ja AJ Spark O Rima, kolmanneksi ratsasti Tiia Jokivalli (HyR Ry) ja CL Kay Cees Dixie ja neljännelle sijalle ylsi Kirsi Jokivalli (HyR Ry) ja Ice Age Jack.

Aluetason Trailin voiton vei Kirsi Jokivalli ja Ice Age Jack, jaetulle toiselle sijalle pääsivät Ella Korkkinen ja Szpak sekä Janina Salo ja AJ Spark O Rima ja neljänneksi tuli Satu Olkkonen ja KH Smoke N Hailey.

Kirsi Jokivalli ja Ice Age Jack. Kuva Annika Särkänmäki

Kilpailut saatiin päätökseen kunnialla, ja lännenratsastajien kilpailukausi 2022 on nyt virallisesti aloitettu. Seuraavat HyR Ry:n järjestämät kilpailut ovat 28.-29.5. Hyyppärässä.

Onnittelut sijoittuneille ja kiitokset kaikille mukana olleille! HyR Ry kiittää erityisesti kilpailun pääsponsori Tempuria!