Jäsenlaskut voi nyt maksaa Jäsenhuoneessa - samalla osallistut arvontaan

2.1.2024

Vuoden ensimmäiset seurojen jäsenmaksulaskut löytyvät nyt Jäsenhuoneesta, jonka kautta ne voi maksaa esim. verkkomaksuna. Kun maksat jäsenmaksun viimeistään 10.1., siitä ei lähde paperilaskua, mikä säästää sekä luontoa että seurasi postimaksukuluja. Lisäksi arvomme kaikkien 2.-10.1.2024 jäsenmaksunsa Jäsenhuoneen kautta maksaneiden kesken kymmenen lippupakettia joko Helsinki International Horse Show’hun tai Hevoset-messuille Tampereelle voittajan valinnan mukaan.  

Maksut päivittyvät jäsenrekisteriin pienellä viiveellä, ja on mahdollista, että joistain jäsenyyksistä, jotka on maksettu Jäsenhuoneen kautta, lähtee myös paperilasku. Jäsenmaksusi tilan voit aina tarkistaa Jäsenhuoneesta. Mikäli jäsenmaksua ei löydy jäsenhuoneesta, olethan yhteydessä seurasi jäsensihteeriin. 

Kun maksat vuoden 2024 laskusi eräpäivään mennessä, saat vakuutuksen voimaan vuodelle 2024. Mikäli et ole saa jäsenmaksulaskua tammikuun viimeisellä viikolla, otathan yhteyttä seurasi jäsensihteeriin.  

Huomioithan, että vuoden 2023 jäsenten vakuutusturva katkeaa tammikuun 2024 lopussa, mikäli jäsenyyttä ei ole maksettu. 

Muistathan hyödyntää myös tammikuun jäsenedun Hööks-liikkeisiin! Myymälöistä saat 25 % alennuksen Jäsenhuoneesta löytyvää kuponkia näyttämällä. Etu on voimassa 2.-15.1.2024.