Kati Hurme vastaamaan SRL:n viestinnästä

30.4.2020

Kati Hurmeen kanssa on päästy yhteisymmärrykseen aikeesta, että hän aloittaa Ratsastajainliiton viestinnän asiantuntijana sopivan ajankohdan tullen. Kati on toiminut hevosurheilussa viestinnän ja toimitustyön ammattilaisena yli 20 vuotta.

Kati tunnetaan Helsinki Horse Show’n lehdistöpäällikkönä jo 21 vuodan ajalta. Hän tehnyt töitä Ratsastajainliitolle vuodesta 1996 lähtien mm. viestintäpäällikön sijaisena, Hippos-lehden toimituspäällikkönä ja toimittajana sekä esteratsastuksen aluevalmentajana. Urheilutoimittajan työn ohella Kati on selostanut lähetyksiä mm. Yle Urheilulle ja Eurosportille, nykyään Discovery Finland.

Hevosurheilussa Kati on ollut mukana harrastajana, kilparatsastajana, valmentajana, hevoskasvattajana ja yrittäjänä. Hän voitti esteratsastuksen nuorten EM-kultaa vuonna 1988 ja on kilpaillut senioreissa EM-tasolla ja maailmancupeissa.

Kati työskentelee parhaillaan päivätyössä sairaanhoitajana ensiavussa, joten häntä tarvitaan koronapandemian kriittisenä aikana terveydenhuollon tehtävissä. Kati aloittaa uudessa tehtävässään, kun tilanne sen sallii. Siihen asti Sonja Holma vastaa viestinnästä Hippos-lehden toimittamisen ohella.