Kavioura-oppimisalustan käyttöönotto aloitetaan asteittain

21.6.2022

Ratsastajainliitto on ottanut käyttöön sähköisen oppimisalustan Kaviouran, joka tulee sisältämään koulutuksia koko jäsenistölle. Kavioura helpottaa kouluttautumista ja osaamisen lisäämistä ajasta ja paikasta riippumatta, sekä mahdollistaa Ratsastajainliiton laajan koulutustarjonnan koko jäsenistön ulottuville.

Kaviouran ensimmäinen kaikille avoin koulutus on nyt julkaistu sivustolle. Julkaistu koulutus on kilpailusääntökoulutus, joka on suunnattu etenkin aloitteleville kilpailijoille ja kilpailemisesta kiinnostuneille, sekä heidän taustajoukoilleen. Kaviouralla on myös rajatuille kohderyhmille suunnattuja koulutuksia ja materiaalia, kuten Instagram Takeover -koulutus ja Hevoskerhon ohjaajien materiaalipankki.

Kaviouralle kirjaudutaan samoilla tunnuksilla, kuin muihinkin Ratsastajainliiton järjestelmiin (pl. Kipa). Kirjautumaan pääsevät kaikki ratsastusseurojen täys- ja perhejäsenet.

Kaviouralle pääset kirjautumaan osoitteessa ratsastus.mmg.fi. Kirjautumisohjeet ovat samat kuin Jäsenhuoneeseen kirjautumiseen, jonka ohjeet löytyvät osoitteesta https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/.  

 

Kaviouralle tullaan lisäämään koulutuksia ja materiaalia jo kesän aikana. Tavoitteena on tehdä Kaviourasta kattava koulutus- ja materiaalipankki jäsenistön käyttöön.