Kouluratsastuksen EM-kilpailut 2020 - ikäryhmille

11.6.2020

Kansainvälinen Ratsastajainliitto (FEI) on vahvistanut, että kouluratsastuksen Euroopan Mestaruuskilpailut ikäryhmillä järjestetään Unkarissa 9.-30.8.2020.

Kvaalitulokset ja katsastuskilpailut

Kansainvälisistä kvaalituloksista on luovuttu tälle vuodelle, mutta kotimaan tai ulkomaan kansallisen tason kilpailunäyttö vaaditaan. Vaatimuksena on vähintään 68 % EM-kilpailuluokkaa vastaavasta luokasta.

Ypäjän Hevosopiston Summer Dressage -kilpailu 26.-28.6.2020 toimii katsastuskilpailuna ratsukoille. Mahdollisesta muusta katsastuskilpailusta voidaan ilmoittaa myöhemmin.

Myös ulkomaan kansallisten kilpailuiden tulokset (vähintään 2 tulosta) voidaan ottaa huomioon näyttöinä EM-kilpailupaikkaa haettaessa. Tuloksen tulee olla vähintään kansallisen tason tulos/luokka omassa ikäryhmässä joukkue ja/tai henkilökohtaisesta ohjelmasta. Tulokset, pöytäkirjat ja mahdollisesti video toimitetaan omalle MJ-valmentajalle sekä minttu.kuusisto@ratsastus.fi . Tulokset tulee toimittaa sähköpostilla, viimeistään 10.7.

Ratsastajat, jotka ovat kiinnostuneet kilpailemaan Unkarin EM-kilpailuissa, olkaa pikimmiten yhteydessä omaan maajoukkuevalmentajaan ja ilmoittakaa kiinnostuksestanne osallistua kilpailuun.

Tarkennettu aikataulu ikäryhmittäin

  • Lapset ja Juniorit: sunnuntai 9 elokuuta – perjantai 14 elokuuta 2020
  • Nuoret ja U25: maanantai 17 elokuuta – lauantai 22 elokuuta 2020
  • Ponit: tiistai 25 elokuuta – sunnuntai 30 elokuuta 2020