LähiTapiolan hevosvakuutusten jäsenetuihin muutoksia

11.1.2021

LähiTapiolan Ratsastajainliiton jäsenille myöntämät edut hevosen vakuutuksiin liittyen muuttuvat kumppanuuden päättyessä. LähiTapiolan ja Suomen Ratsastajainliiton vakuutus- ja markkinointiyhteistyön päätyttyä 31.12.2020 myös kumppanuuden perusteella jäsenille myönnetyt edut muuttuvat.

Yhteistyön perusteella jäsenille myönnetty 10 % alennus hevosvakuutuksen vakuutusmaksuun lakkaa uusmyynnin osalta. Vanhojen hevosvakuutussopimusten osalta jäsenalennuksen vaikutus vakuutusmaksuun jää kuitenkin voimaan muutostilanteessa.

Yhteistyön perusteella korvaustilanteessa Ratsastajainliiton jäsenille myönnetty omavastuuetu (LähiTapiolan Hevosen laajasta ja suppeasta eläinlääkärikuluvakuutuksesta korvattavista hoitokuluista vain 25 %:n omavastuu ilman 90 euron tai 140 euron käyntikohtaista kiinteää osaa) lakkaa ja korvaus käsitellään jatkossa normaalisti vakuutuksen ja sen ehtojen mukaisesti.

Ennen yhteistyön päättymistä 31.12.2020 sattuneissa vahingoissa omavastuuedun vaikutus luonnollisesti huomioidaan korvauksessa.

Jäsenetuihin liittyvät muutokset astuivat voimaan 1.1.2021 alkaen.

Tarkemmat tiedot vakuutuksen sisällöstä, eduista ja niihin liittyvistä muutoksista saat LähiTapiolasta.