Legendaarinen Michael Whitaker Helsinkiin

14.10.2019

Englannin ratsastajainliitosta vahvistettiin juuri, että legendaarisen Whitakerin esteratsastajasuvun kantava voima, Michael, 59, kilpailee Helsingissä. Whitaker on kilpaillut ennätykselliset 23 kertaa maailmancupin finaaleissa! Arvokilpailuissa hän on kisannut huikeat 48 kertaa, viimeksi viime vuonna Pariisin mc-finaalissa.

Whitakerilla on 17 arvokilpailumitalia kansainväliseltä uralta, joka alkoi 1984. Sinä vuonna hän voitti joukkuehopeaa Los Angelesin olympialaisissa ja oli yhdeksäs Göteborgin maailmancupin finaalissa.

Vaarallisimmillaan Whitaker on nopeissa uusinnoissa ja aikaratsastusluokissa, kuten viime viikonloppunakin Birminghamin kansainvälisissä kilpailuissa. Whitaker matkustaa Helsinkiin yhdessä veljensä Johnin pojan Robertin kanssa. Brittijoukkueessa on myös nouseva 25-vuotias Nations Cup -ratsastaja James Wilson.

Helsinki Horse Show on maamme suurin sisäareenatapahtuma ja ainoa korkeimman viiden tähden kansainvälinen ratsastuskilpailu. Suurtapahtuman kohokohdat ovat Land Rover Grand Prix ja Longines FEI Jumping World Cup™. Helsingin maailmancupin osakilpailu kerää maailman kärkiratsastajia Helsingin Jäähallille 23.-27.10. kisaamaan yli 400.000 euron rahapalkinnoista ja tärkeistä mc-pisteistä matkalla World Cup Finaaliin Las Vegasiin huhtikuussa 2020.