Nimityksiä Suomen Ratsastajainliitossa

19.12.2018

Suomen Ratsastajainliittoon on nimitetty uusia työntekijöitä.

Nimityksiä Suomen Ratsastajainliitossa

SRL:n toimiston organisaatiossa on tehty seuraavat nimitykset.

Viestintäpäälliköksi on nimitetty Sanna Hämäläinen, 38 vuotta. Itä-Suomesta kotoisin oleva Sanna on suorittanut hevosalan ammattitutkinnot Ypäjän Hevosopistossa ja Ylä-Savon ammattiopistossa. Hevosalan työkokemusta hänelle on kertynyt noin kymmenen vuoden ajalta Keskustallilta ja Joensuun Ratsastusopistolta. Kasvatustieteitä opiskellut Sanna siirtyi hevosmaailmasta järjestötehtäviin ja on toiminut vaikuttamisen, koulutuksen ja kampanjoinnin parissa Kansallisessa Sivistysliitossa ja Helsingin Kokoomuksessa. Hänellä on monipuolinen kokemus sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, sosiaalisen median kanavista sekä järjestötoiminnasta laajasti. Hän on hyvin verkostoitunut ja toimii Suomen YK-liiton varapuheenjohtajana. Sanna aloittaa työt 7.1.2019.

Lasten ja nuorten alueen koordinaattoriksi on nimitetty Anna Wessman, 35 vuotta. Hän siirtyy meille Lasten ja nuorten säätiön projektipäällikön tehtävästä ja on sitä ennen työskennellyt Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksessa. Hän on koulutukseltaan nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaaja sekä kulttuurituottaja AMK. Lasten ja nuorten alueen lisäksi hän on perehtynyt monipuolisesti media-alaan. Hevosala on hänelle erityisen läheinen ja hän on myös ratsastuksen oheisliikunnan ohjaaja. Anna aloittaa uudessa tehtävässä 21.1.

Urheilun kehittämispäälliköksi on nimitetty Jukka Koivisto, 34 vuotta. Jukka on oman hevosuransa jälkeen valmistunut Tekniikan kandidaatiksi ja siirtyy SRL:oon Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteerin tehtävästä. Hän on hankkinut monipuolista kokemusta järjestötoiminnasta. Ennen työuraansa järjestöissä hän on kilpaillut maajoukkuetasolla esteratsastuksessa vuoteen 2008 asti. Jukka aloittaa työskentelyn Aki Ylänteen alaisuudessa viimeistään maaliskuussa.

Toivotamme uudet henkilöt lämpimästi tervetulleeksi.