Olisko syytä vaihtaa turvakypärä? Kypäränvaihtokampanja alkaa nyt

16.9.2022

 

Kannustaakseen ratsastajia vaihtamaan uuteen turvakypärään Hankkija ja Back on Track aloittavat yhteistyössä Ratsastajainliiton kanssa kypäränvaihtokampanjan 15.9-31.10.2022. Liittoon kuuluvien seurojen SRL-jäsenet pääsevät tilaamaan turvakypärän suoraan Jäsenhuoneesta, Hankkijan linkistä.

Ratsastajainliitto suosittelee vahvasti turvakypärän käyttöä aina ratsastaessa ja hevosta käsiteltäessä. Vaaratilanteilta ei aina voi välttyä, mutta niiltä voi suojautua käyttämällä asianmukaisia varusteita.

Ei ole ihan sama, mitä päähänsä laittaa. On oleellisen tärkeää, että turvakypärä on ehjä, oikean kokoinen ja kiinnitetty kunnolla. Turvakypärän pitää olla CE-merkitty ja siinä pitää olla standardin EN1384 lisäksi VG1-merkintä. Kypärän mukana pitää olla käyttöohjeet ja EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus.

Ratsastuskypärä tulee uusia aina kovan kolauksen aiheuttaman putoamisen jälkeen, koska isku yleensä vahingoittaa kypärän rakennetta. Yleisen suosituksen mukaan kypärä tulee vaihtaa uuteen 3–5 vuoden välein. Älä osta käytettyä kypärää, sillä sen suojaavuudesta ei ole mitään taetta.

Ostaessasi kampanjahintaisen Back on Trackin EQ3 LYNX, VG1- turvahyväksytyn, MIPS teknologialla varustetun turvakypärän Jäsenhuoneen kautta, saat lisäetuna Back on Trackin hoitavan korvahupun tai lämpimän Rose-pipon.

Pohjola Vakuutuksen urheilupäällikkö Teemu Hintsanen muistuttaa jäseniä, että hankkimalla laajennetun Sporttiturvan, turvaat kypäräsi 100 € saakka.

Linkki Jäsenhuoneeseen
Huom! Mikäli Jäsenhuoneeseen kirjautumisessa on ongelmia, ole yhteydessä oman seurasi jäsensihteeriin ja pyydä häntä tarkistamaan, että rekisteritiedoissasi on tallennettuna yksilöllinen sähköpostiosoite, johon ohjelma voi lähettää salasanan. Etu ei koske Green Card tai Green Card Plus -harrastajia.