Penny & Friends -lukupiirit tallien kesäleirien ja -kurssien ohjelmaan

24.3.2023

Ratsastajainliitto ja Penny & friends etsivät jälleen talleja mukaan toteuttamaan kesäisiä hevoskirjojen lukupiirejä. Jos jäsentallinne on järjestämässä lasten kesäleirejä tai -kursseja, joiden ohjelmaan Penny & Friends -lukupiiri sopisi, lähtekää mukaan!

Lukupiirin tavoitteena on tuoda leireille vaihtelevaa sisältöä ja innostaa lapsia ja nuoria kirjojen pariin, lukemaan ja keskustelemaan kirjoista. Kirjoja voidaan lukea leireillä yhdessä ja pohtia niihin liittyviin kysymyksiin vastauksia porukalla. Suosittua on ollut myös se, että lapset piirtävät samalla kun ohjaaja lukee kirjaa, tai lukea kirjoja leiriläisille iltasatuna.

Kukin mukana oleva talli saa kaksi eritasoisille lukijoille suunnattua hevoskirjaa (yksi kappale kumpaakin kirjaa). Mukana tulee myös kirjoihin liittyviä tehtäviä ja kysymyksiä, joiden avulla kirjoista on helppo keskustella. Kirjat on suunnattu 7-13-vuotiaille.

Ilmoittaudu mukaan LOMAKKEELLA 19.4. mennessä. Kirjapaketteja on rajoitettu määrä. Kirjat toimitetaan postilla toukokuussa.

Lisätietoja

Lisätietoja: koulutus- ja tapahtumakoordinaattori Emmi Kupiainen emmi.kupiainen@ratsastus.fi