Pohjola-sarjojen superviikonloppu lähestyy – Tervetuloa mukaan!

17.8.2023

26.-27.8. kannattaa suunnata katsomaan kilpailuita tai laittaa Haven Live päälle, sillä este- ja kouluratsastuksen kansallisten pääsarjojen, Pohjola Grand Prix’n finaali sekä Pohjola Tourin viimeinen osakilpailu, kilpaillaan saman viikonlopun aikana! Paikan päällä tapahtumissa voit myös osallistua Ratsastajainliiton vuoden kisaturistikampanjaan.

 

Hyvinkäällä ratkotaan Pohjola Grand Prix’n finaali

Pääsarjan, 145 cm tasolla kilpailtavan Pohjola Grand Prix’n voittaja ratkeaa sunnuntaina 27.8. Sarjakilpailun voittaja kuittaa itselleen 5000 € rahapalkinnon sekä paikan Helsinki International Horse Show’n kansainvälisiin viiden tähden luokkiin.

Muista Pohjola-sarjoista Silver-, Bronze- ja Small GP’ssä kilpaillaan Summer Season finaalit, ja Pohjola Finnhorse Grand Prix’llä sarjan neljäs osakilpailu.

Pohjola Grand Prix’n finaali on avoin 20 eniten sarjakilpailupisteitä keränneelle urheilijalle. Stable Novan finaaliin sarjakilpailupisteiden kärkipaikalta lähtee Susanna Granroth.

Havenin livelähetyksen selostaa Roy Kokkonen. Kilpailuun on vapaa pääsy yleisölle, tervetuloa! Kilpailupaikalla on ravintolateltta, josta saa ruokaa ja kahvilatuotteita.

Tuusulan Ratsastajat somessa:
Facebook
Instagram

Ilmoittaudu mukaan kilpailemaan, ilmoittautuminen käynnissä KIPAssa 21.8. asti

Helsingin Ratsastajat isännöi Pohjola Tourin viimeisen osakilpailun ja joukkueiden välisen mestaruuden

Kouluratsastuksen Pohjola Tourin viimeinen osakilpailu sekä kouluratsastuksen joukkue SM ratkotaan Tuomarinkylän Ratsastuskeskuksessa Helsingissä 26.-27.8. Kilpailussa ratkeavat myös RTV Ponicupin ja RTV Junioricupin finaalit.

Havenin livelähetyksen selostaa Jorma Kainulainen. Kilpailupaikalle on yleisöllä vapaa pääsy. Kävijöitä palvelee buffetti, josta on mahdollisuus ostaa juomaa ja pientä syötävää. Alueella on myös kahvila.

Helsingin Ratsastajat somessa:
Facebook
Instagram