Suomenhevosten Suomenmestaruus kür kisataan jälleen Hevoset Bastionissa

25.4.2023

Anna Kärkkäinen ja Kulta-ahon Kasimir Hevoset Bastionissa 2022. Kuva Satu Pirinen

 

Tiedote Essi Alakopsa / Hevoset Bastionissa

Vuoden 2022 Hevoset Bastionissa -tapahtumassa yhteistyössä Suomenhevosliiton kanssa järjestetty suomenhevosten Suomenmestaruus kür oli yleisölle sekä ratsukoille ikimuistoinen kokemus. Ratsukoiden ja yleisön onneksi saamme kokea myös tänä vuonna unohtumattomia hetkiä, kun vuoden 2022 Suomenhevosten koulumestaruuden kaksitoista parasta kilpailevat suomenhevosten Suomenmestaruus kür:n voitosta. Kilpailu käydään tapahtumaviikon sunnuntaina, 11.6., aamupäivällä upealla Bastioni areenalla ja se toteutetaan tänäkin vuonna yhteistyössä Suomenhevosliiton kanssa.

Kilpailu toteutetaan kutsukilpailuna ja mukaan on kutsuttu yhteensä yksitoista ratsukkoa. Kutsuttujen joukossa ovat viime vuoden kür:n top 3 Anna Kärkkäinen - Kulta-ahon Kasimir, Katja Kuokka - Hessin Leevi & Anna Johansson - Haavis-Estelle. Viime vuodesta tuttu Tiina Hyssänmäki - Taikatumma on myös kutsutuissa. Uusina ratsukkoina tämän vuoden kilpailuun on kutsuttu Laura Laukkanen - Popkatti, Laura Porthan - Rodrik, Eeva Rönkkö - Mikupas, Anna Petäjä - Jekkulan Lara, Irina Kokko - Hiljalan Fantom, Laura Pelkonen - Haiti sekä Wild Card -kutsulla kutsuttu Riitta Holopainen - Hamurai.

Hevoset Bastionissa järjestetään 7.-11.6. Haminan ainutlaatuisessa kaupunkimiljöössä toistamiseen vuoden 2022 menestyksekkään tapahtuman kavionjäljissä. Tapahtumaan on vapaa pääsy tapahtumaviikon keskiviikkona ja torstaina, perjantaista sunnuntaihin Bastioni areena on maksullinen. Muut alueet ovat koko tapahtuman ajan maksuttomia.

Lämpimästi tervetuloa Haminaan ja Hevoset Bastioniin!