Tarjouskilpailu uuden maastoestekaluston hankinnasta Ypäjälle

15.11.2022

 

Kenttäratsastuksen valmennus- ja kilpailutoiminnan laadun turvaamiseksi ja kehittämiseksi Suomen Ratsastajainliitto yhteistyössä Ypäjän Hevosopiston kanssa on hakenut Maa- ja metsätalousministeriöltä tukea uuden maastoestekaluston hankintaan.

Kenttäratsastuksen kehitysprojektin tavoitteena on turvata laadukas ja tavoitteellinen maajoukkuetoiminta ja mahdollistaa kansainvälisten kenttäratsastuskilpailujen järjestäminen 2* ja 3* tasolla Ypäjän Hevosopistolla. Suomelle tarjottiin järjestettäväksi Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskilpailut (NBCH) Ypäjän Hevosopistolla elokuussa vuonna 2023. Tavoitteena on hankkia uusi laadukas kalusto sellaisella aikataululla, että maastoesteet olisivat käytettävissä ensi kesän arvokilpailuissa.

Maastoesteitä on tarkoitus hankkia sekä Suomesta että ulkomailta. Pienempikokoiset tarkkuusesteet voidaan tilata ulkomailta, mutta isommat esteet ja MIM-mekaniikalla varustetut maastoesteet on kustannustehokkaampaa hankkia Suomesta. Ennen lopullista tilausmäärää oli tarpeen arvioida nykyisen estekaluston määrä ja kunto sekä huoltotarve, ja konsultoida maajoukkue- ja liittovalmentajia erilaisten estetyyppien tarpeesta.

Uuden maastoestekaluston rakentamisesta/ toimittamisesta voi jättää tarjouksen 30.11. mennessä Ratsastajainliiton toiminnanjohtaja Jukka Koivistolle, jukka.koivisto@ratsastus.fi.

Lisätietoja projektista ja rakennettavista esteistä: Aki Karhapää, p. 0407397971, aki_karhapaa@yahoo.com

LINKKI