Tekeekö ratsastusseurasi yhteistyötä kunnan tai kaupungin kanssa?

13.6.2022

Kuntien rooli liikuntapalveluihin liittyen Suomessa on kehittynyt aikojen saatossa. Myös ratsastusseurat ovat tehneet kuntien ja kaupunkien kanssa monen tasoista yhteistyötä. SRL:n Seuratoiminnan ohjausryhmä kartoittaa kesän ja alkusyksyn aikana, millaista yhteistyötä ratsastusseurat ovat tehneet tai tekevät tällä hetkellä kuntien ja kaupunkien kanssa. Tätä yhteistyötä haluamme myöskin kehittää, monistaa toimivia konsepteja ja suunnittelemme aiheesta syksylle myös info- / koulutustilaisuuksia.

Kuvituskuva. Kuvaaja: Hanna Heinonen SRL

 

Nyt kysymmekin sinulta, seura-aktiivi, miten sinun ratsastusseurasi on tehnyt yhteistyötä oman kotikaupunkisi tai kotikuntasi kanssa? Ilmianna yhteistyö toimivine tai kehitystä kaipaavine osineen. Kerro hieman yhteistyöstä ja siihen liittyvistä asioista sähköpostitse, kuulemme mielellämme niin pienistä kuin isoista projekteista.

Kerro kunta-seurayhteistyöstä: Emmi Korpiola, SRL:n vapaaehtoistoiminnan kehittäjä, emmi.korpiola@ratsastus.fi tai voit myös soittaa 040 9680340 tai jättää yhteystietosi.

 

Seuratoiminnan ohjausryhmä on vapaaehtoisista luottamushenkilöistä koostuva ratsastuksen seuratoiminnan asiantuntijaryhmä, joka kehittää valtakunnallista seuratoimintaa sekä seurapalveluita yhdessä liiton työntekijöiden kanssa. SRL:n hallituksen vahvistaman ohjausryhmän toimikausi on kolme vuotta, ja nykyinen ryhmä aloitti toimintansa keväällä 2021. Ohjausryhmän jäseniltä edellytetään vahvaa seuratoiminnan asiantuntemusta ja kokemusta. Ryhmän kokoonpano on 10 henkilöä ja näiden jäsenten lisäksi mukana ohjausryhmässä on liiton alueiden puheenjohtajien, Nuoret Päättäjät -ryhmän sekä liiton toimiston edustajat.