Forsténeille ja Mallatille estemenestystä Belgiassa

1.6.2010

- Mikael Forstén loukkasi olkapäänsä GP-esteillä

Noora Forstén ratsasti hienosti Quinaultilla toiseksi 145 cm:n GP:ssä sunnuntaina Belgiassa Neeroeterinissä kahden tähden kansainvälisissä kilpailuissa tehden puhtaan perusradan ja uusinnan.  Maiju Mallat oli luokassa viides Winnie PV:llä  saaden uusinnassa yhden pudotuksen.

Stall Forstén-Pentin kotisivujen www.forsten-pentti.com kertomien tietojen mukaan Mikael Forstén loukkasi samassa luokassa olkapäänsä. Mikon ratsu Cazandra Z ponnisti omituisesti ensimmäisellä esteellä ja hevonen meni kumoon, ja ratsastajan solisluu meni rytäkässä ilmeisesti sijoiltaan. Mikolle tämä tarkoittanee ainakin pientä taukoa kilpailemiseen. Hevonen säästyi vammoilta.

Ikävään turmaan päättynyt viikonloppu oli tallille erittäin menestyksekäs GP-sijoituksien ohella. Aikaisemmin sunnuntaina Mikko ja Evli Nandele voittivat 140 cm:n esteillä ja Maiju ja Kennzo de Conte voittivat 7-vuotiaiden hevosten finaalin Mikon ollessa kolmas  Calbaylla. 

Lauantaina Maiju ja Winnie PV voittivat päivän 145 cm:n pääluokan. Mikko oli kuudes Tosca's Lenalla  ja Maiju ja Ultimate seitsemäs 135 cm:n luokassa.

Perjantaina Mikko oli toinen Tosca's Lenalla  135 cm:n esteillä ja Maiju oli neljäs Ultimatella. Maiju oli myös toinen 145 cm:n  GP-karsinnassa  toinen St Germainilla. 

Torstaina tallin ratsastajat ottivat kolmoisvoiton 7-vuotiaiden hevosten 135 cm:n luokassa. Mikko voitti Calbaylla, Noora oli toinen  Carnellilla ja Maiju kolmas FWB-ratsulla Kennzo de Conte. 

CSI2* Neeroeteren, De Warre 28.-31.5.
Täydet tulokset: www.dewarre.be