Reining-tuloksia Ruotsista

26.4.2019

Ruut Vidgren voitti juniorien 3* kansainvälisen reining-luokan Axevallassa, Ruotsissa.

Reining-juniorit tekivät hyviä tuloksia Ruotsissa. Kuvassa vasemmalta Olivia Runte ja Guns Apocalypse Shok, valmentaja Pete Perkiö, Maia Vidgren ja Guntinius sekä Nyyti Rounioja ja Topsail Rooster. Kuva: Mari Runte.

Reining-menestystä Ruotsista

Ruotsin Axevallassa on meneillään  SRHA:n Spring Break reiningkilpailu. Tänään 26.4.2019 ratsastetussa kovatasoisessa kolmen tähden Junior CRI luokassa nuoret reinerimme toivat voiton lisäksi neljästä ensimmäisestä sijasta kolme Suomeen. Maia (Ruut) Vidgren hevosellaan Guntinius voitti luokan tuloksella 70,5. Kolmanneksi sijoittui Olivia Runte ja Guns Apocalypse Shok tuloksella 69,5. Nyyti Rounioja hevosellaan Topsail Rooster sijoittui neljänneksi (68,5). Lisäksi Nyyti oli kuudes hevosella Remidoc (67,5). Kaikki kolme ylittivät kvaalirajan reiningin nuorten MM kilpailuihin, jotka pidetään heinäkuun 9-13 Sveitsissä Gviringissä. Joukkuetta on valmentanut Pete Perkiö.

Maia ratsasti Guntinius hevoselleen varmasti ja virheettömästi. Kun hän ansaitusti sai plussaa toiseksi viimeisestä liukupysähdyksestä, oli kokonaistulos 70,5 ja luokan voitto. Olivian työskentely  Guns Apocalypse Shokilla oli myös varmaa. Laukanvaihdosta sakotettiin pisteissä mutta liukupäsyhdyksestä Olivia sain myös plussaa. Kun spinistä tuli 0,5 virhepistettä, oli Olivia tiukan kisan kolmas tuloksella 69,5. Nyytin ja Topsail Roosterin työskentely oli myös mahtavaa katseltavaa, mutta hieman myöhästynyt laukanvaihto toi yhden virhepisteen. Kun tuomarit lisäksi vähensivät pisteitä ensimmäisestä liukupysähdyksestä, oli tuloksena neljäs sija pisteillä 68,5.

SRHA Spring Break, Skara, FEI CRIJ***: 1) Ruut Vidgren - Guntinius FIN 70,5, 3) Olivia Runte - Guns Apocalypse Shok 69,5, 4) Nyyti Rounioja - Topsail Rooster 68,5, 6) Nyyti Rounioja - Remidoc 67,5.
Kilpailujen tulospalvelusivu: http://www.netw0rk.se/livescore/