Suomalaisratsastajien kisakuulumisia ulkomailta

1.6.2010

Ohessa ratsastajien toimittamia tietoja tuoreista kisakuulumisistaan:

Maiju Mallat sai useita sijoituksia Belgian Herseltissa

Maiju Mallat sai useita sijoituksia Belgian Herseltissa kahden tähden kansainvälisissä estekilpailuissa ollen neljäs sunnuntaina 145cm:n GP:ssä St. Germainilla hypäten puhtaasti mutta saaden uusinnassa 4 virhepistettä aikavirheistä. Kennzo de Contella hän oli yhdeksäs 135 cm:n esteillä.

Perjantaina 130 cm:n luokassa Mallat oli seitsemäs St Germainilla tehden 0-0 radan,  Kennzo de Conntella tuli nollarata 140 cm:n luokassa. Kuusivuotiaalla Cocktaililla Mallat sijoittui lauantaina 120 cm:n esteillä kuudenneksi ja sunnuntaina viidenneneksi.

Täydet tulokset www.stal-cevo.be
Tiedote: Team Maiju Mallat 

Annina Nordströmille kuusi sijoitusta Saksassa esteillä

Saksa, Spangenberg ja CSI* Amateur-kilpailut: Annina Nordström osallistui kuuteen lähtöön ja sijoittui kaikissa. Paras sijoitus oli su 7.6. 135 cm luokassa, kisa kahdessa vaiheessa, jossa Annina oli hevosellaan Auxine toinen, puhtaalla radalla. Hevosellaan Carlotta hän oli samassa luokassa kuudes. (4vp uusinnassa). Muut tulokset olivat: pe 5.6. Carlotta 115 cm 4. sija, Auxine 135 cm 6. La 6.6. Carlotta 135 cm 8  sija ja Auxine sama luokka 7. Su 7.6. 135 cm Auxine 2. sija ja Carlotta 6.

Tulokset CSI Am A+B Spangenberger (amatöörit) 5.-7.6. www.csi-spangenberg.de


Terhi Stegars voitti kansallisissa kouluratsastuskilpailuissa Saksassa

Terhi Stegars kilpaili Sandbostelin kansallisissa kilpailuissa lauantaina 6.6.Kantakirjattu trakehner-ori Axis TSF voitti S*-luokan (Prix St.Georg-taso) tuloksella 69,42%.

- Tämä on varmasti paras suorittamamme ohjelma ikinä. Jopa piruetit, jotka ovat olleet pitkään radalla vaikeita Axikselle, onnistuivat nyt ihan nappiin, Stegars iloitsee.

Englantilaisen Sian Readen "Bluewood Stud" omistaa tämän 10-vuotiaan mustan oriin (i.Sixtus ei.Angard). Se on jalostuskäytössä ja hyväksytty trakehnereiden lisäksi hannover-, oldenburg-, rheinland- ja westfalen-kantakirjaan. Axis TSF seisoo Gestüt Webelsgrundin EU-oriasemalla.

Täydet tulokset: http://www.hts-harneit.de/htsstart.htm
Lisätietoa: www.gestuet-webelsgrund.de
Kuva: Team Stegars