Seuroille jäsenhuoneesta

Tiedote seuroille 5.3.2021

Seuran omat tiedotteet jäsenhuoneeseen

Jäsenhuoneeseen on lisätty uusi ominaisuus seurojen käyttöön.  Sensessä seuran perustiedoissa on nyt kenttä nimeltä ”Seura tiedottaa”, jonka sisältö tulee näkyviin Jäsenhuoneeseen seuran tietoihin Seurat-välilehdelle. Tähän kenttään seura voi kirjoittaa esimerkiksi omat jäsenetunsa, ajankohtaisia asioita ym. tiedotettavaa jäsenistölleen. Tiedot päivittyvät Sensestä Jäsenhuoneeseen noin tunnin viiveellä.

---

Tiedote seuroille 18.12.2020

Jäsenhuone tulee! 

Jäsenhuoneen osoite on https://oma.ratsastus.fi ja kirjautuminen on jo nyt mahdollista. Ulkoasuun ja sisältöön on tulossa vielä muutoksia ennen vuoden vaihdetta, mutta kirjautumista kannattaa jo testata. Jäsensihteereillä kirjautuminen toimii samoilla tunnuksilla kuin Senseen. 

Lisätietoja jäsenhuoneesta: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/. Tutustuttehan sivuun, ja sitä saa jakaa myös jäsenistölle. Sivua päivitetään. 

Markkinoimme jäsenhuonetta voimakkaasti heti alkuvuodesta, ja kannustamme jäseniä mm. maksamaan jäsenyytensä jäsenhuoneessa heti vuoden alussa. Tämä säästää laskutuksen kuluja myös seuroille. Heti 4.1.-10.1. jäsenhuoneessa laskunsa maksaneet osallistuvat Back On Trackin kypärän arvontaan. Lisäksi Back On Track tarjoaa edun verkkokauppaansa tammi-helmikuussa vain jäsenille, ja tammikuun aikana jäsenhuoneessa voi osallistua myös Horzen 50 € lahjakorttien arvontaan. Lisää etuja tulossa kuukausittain!

Saatte varmasti kirjautumiseen liittyen yhteydenottoja, joissa yleisin ongelma lienee se, ettei jäsen saa salasanan luomiseen tarvittavaa sähköpostia tai järjestelmä herjaa oikeuksien puutteesta kirjautumisen jälkeen. Syy on todennäköisesti joku seuraavista: 

  • Jäsenellä ei ole sähköpostiosoitetta rekisterissä, se on virheellinen, tai sama osoite on usean henkilön tiedoissa. 

  • Jäsenellä ei ole voimassa olevaa jäsenyyttä (edes maksamatonta). Jos jäsenlasku on avoin, kirjautumisen jälkeen pääsee tarkastamaan omat tietonsa ja maksamaan laskun. Muut osiot aukeavat tämän jälkeen. 

  • Henkilö on seuran kannatusjäsen. Kannatusjäsenet eivät pääse jäsenhuoneeseen, se on jäsenetu SRL-jäsenille. Myöskään Green Card ja Green Card Plus –vakuutetut eivät pääse jäsenhuoneeseen.  

  • Kaikki jäsenen tiedot ovat kunnossa mutta salasanan luomisen sähköposti ei mene perille, todennäköisesti vastaanottajan sähköpostin roskapostisuodattimien vuoksi. Roskaposti-kansio kannattaa tarkistaa, mutta joskus viestit eivät pääse edes sinne asti. Jos muu ei auta, voi kokeilla vaihtaa jäsenelle joku toinen sähköpostiosoite ja yrittää salasanan tilaamista uudestaan.  

Muovista jäsenkorttia ei postiteta enää ensi vuonna, vaan jäsenkortti löytyy sähköisenä jäsenhuoneesta. Vuoden 2020 jäsenkortti toimii St1- ja Shell-asemilla myös ensi vuonna. Jos kortti on hävinnyt, asemien bensakortin voi tilata maksutta suoraan ko. yritykseltä. 

Mikäli teillä on yhteistyökumppaneita, jotka ovat antaneet alennusta seuranne jäsenille jäsenkortin perusteella, muistattehan tiedottaa heitä muutoksesta kortin suhteen. Tulevia etuja miettiessänne huomioikaa, että jatkossa jäsenkortti kulkee aina mukana, joten sen käyttäminen ja näyttäminen on entistä helpompaa!