Askellajien alue- ja maajoukkuevalmennuksiin hakuaika jatkettu

30.8.2023

Haaveiletko kisaamisesta, vai oletko jo kokenut kisakonkari? Aluevalmennus tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja saada vinkkejä ratsastukseen ja mahdolliseen kisailuun kaiken tasoisille ratsastajille. Aluevalmennus järjestetään SIHYn ja SRLn yhteistyönä. Valmennuksia suunnitellaan järjestettävän eri puolella Suomea, ja nyt avataan lisähaku Etelä-Suomen ja Keski/Itä-Suomen ryhmiin. Valmennuksen hinta määräytyy ratsukoiden kokonaismäärän, valmennuspaikan yms perusteella, mutta tavoitteena on kurittaa kustannuksia ja puristaa hinta alle 100 €/ratsukko/kerta.

Lisähaku on avoinna 1.9.-15.9.23. Aluevalmentajina kaudella 23-24 toimivat Leila Salovaara ja Laura Pihkala-Posti. Hakulomakkeella ilmoitetaan valmentaja, jolle haluaa hakea. Valmennusryhmät muodostetaan lisähaun päätyttyä, ja hakijoihin ollaan yhteydessä silloin.

Lisätietoja askellajiratsastuksen aluevalmennuksesta:
https://www.islanninhevonen.net/urheilu/liittovalmennus-entinen-aluevalm/

Linkki hakulomakkeeseen:
https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/valmennus/haku-askellajivalmennukseen-2023-2024/

Tässä vielä jokaisen valmentajan kirjoittama esittely itsestään:

Leila Salovaara
Leila Salovaara on koulutukseltaan SRL lajivalmentaja-2, FEIF-ohjaaja-2 ja Kansallinen Sport tuomari. Hän on pitänyt tunteja ja valmentanut yli 30 v harrastajista SM-tasolle. Leila haluaa auttaa ratsukoita löytämään oman potentiaalin sekä auttaa heitä vahvistamaan yhteistyötä hevosen kanssa koko ratsukon hyvinvointi huomioiden. Rehellisyys, avoimuus, kannustavuus ovat Leilan valmennuksen kulmakivet.

Laura Pihkala-Posti
Laura Pihkala-Posti on pitkäaikainen FEIF 1-ohjaaja, FEIF-tuomari, kilpaillut nuorena SM- ja PM- tasolla, kouluttanut myös kilpailu-uralla menestyneitä hevosia. Erityisosaamista myös liitopassin ratsastukseen. Ohjannut ratsukoita MM-tasolla asti, pitänyt vuosien varrella ratavalmennuksia kisasuoritusten hiomiseen, ollut monien ulkomaisten huippuvalmentajien opissa osallistuen laajoihin FEIFin ratsastuksenohjauskursseihin, tuomarien täydennyskoulutuksiin ja myös toiminut FEIFin tuomarikomiteassa. Yli 30 vuoden arvostelu-ura eri puolilla islanninhevosmaailmaa (9 MM-, 12 PM- kisat, 2 Islannimestaruudet, 3 Ruotsinmestaruudet 1 Tanskan- ja Norjanmestaruudet, ja monia muita WR-arvokilpailuja eri maissa) on tuonut merkittävän osaamisen ja syvällisen käsityksen siitä, mikä johtaa onnistuneeseen suoritukseen. Hevosen ja ratsastajan harmoninen yhteistyö yksilöllisesti ohjattuna, askel askeleelta kehittyen on opettamiseen ammatikseen erikoistuneen Lauran pääpainopiste.