Nuorten hevosten Racing-sarjojen finaalit ratkeavat Stable Novassa

8.9.2023

 

Esteratsastuksen Racing-sarjoissa esille nousevat suomalainen hevoskasvatustyö ja nuorten hevosten kilpailupolun tukeminen. Sarjoihin on suunniteltu hevosten ikäluokille sopivan haastavat tehtävät, jotka valmistelevat hevosia kohti kansallisen huipun sekä kansainvälisen tason kilpailuita. Lukemattomat nykypäivän huippuratsut ovat aikanaan nousseet suuren hevosyleisön tietoisuuteen Racing-sarjojen ansiosta. Racing-sarjan finaalit ratkotaan tulevan viikonlopun aikana Stable Novassa Hyvinkäällä.

Nuorten hevosten luokissa arvosteluna on suorituskyvyn arviointi, jossa hevoset arvostellaan arvosana-asteikoilla 0-10. Suorituksessa arvioidaan hevosen ratsastettavuutta sekä hyppykykyä ja tekniikkaa. Korkeimman arvosanan saanut hevonen on luokan voittaja.

Racing Trophy on avoin 5-6 vuotiaille hevosille. 5-vuotiaat hevoset kilpailevat finaalin estekorkeuksilla 110-115 cm, ja 6-vuotiaat hevoset estekorkeuksilla 120-125 cm. Varsoneet tammat voivat osallistua kilpailuun vuotta nuorempien joukossa ratsastajan esitettyä todistuksen varsomisesta kansliassa.

Racing Trophyn kokonaissarjan voittaja on eniten sarjakilpailupisteitä kaikissa osakilpailuissa ja finaalissa kerännyt hevonen. Tasapisteissä voittajan ratkaisee finaalin sijoitus. Sarjan kokonaiskilpailussa palkitaan molempien ikäryhmien parhaat hevoset myös Racing-rehulavoilla.

Racing Masters on avoin 7-8 vuotiaille hevosille, ja se kilpaillaan kahtena osakilpailuna Stable Novassa lauantaina ja sunnuntaina. Racing Mastersin voittaja määräytyy osakilpailujen yhteenlasketun tuloksen perusteella. 7-vuotiaat hevoset kilpailevat estekorkeuksilla 130-135cm ja 8-vuotiaat hevoset kilpailevat estekorkeuksilla 135-140 cm.

Racing-finaalin teemaan sopien Hankkijalla on käynnissä Racing-lavatarjous!

Nyt kannattaa tilata isompi erä rehuja kerralla ja
säästää! Kun tilaat vähintään 1000 kiloa Racing-rehuja
saat tuotteet lavatarjoushinnoin sekä ilmaisen
toimituksen suoraan tallille. Tilaukselle voi yhdistää eri
tuotteita sekä lisäravinteita. Kaupan päälle saat
kätevän Racing-rehukauhan.

Tilaa heti omalta myyjältäsi! Tarjous on voimassa 29.9.
2023 saakka. Lue lisää racing.fi

 

 

Hyvinkäällä ratkeavat myös esteratsastuksen sarjakilpailufinaalit RTV Juniori-, Poni- ja Pikkuponicupissa, Lapsiratsastajien cupissa sekä amatöörisarjassa.

Kilpailuun on yleisölle vapaa pääsy. Kilpailua voi seurata läpi viikonlopun myös Clipmyhorse.tv nettistriimin kautta.