Penny & Friends kisat ovat taas täällä - ilmoittaudu kisajärjestäjäksi!

15.2.2019

Haluatko järjestää tallillasi suositun Penny & Friends -kisat? Ilmoittaudu mukaan helmikuun loppuun mennessä!

Ratsastajainliiton jäsentalleilla ympäri maata on mahdollisuus järjestää 15.4. – 31.10.2019 välisenä aikana Penny & Friends -kisat yhteistyössä seurojen kanssa. Ilmoittaudu kilpailujärjestäjäksi. Haku auki 14.2. – 28.2.2019. Mukaan otetaan yhteensä 45 tallia ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailuiden pääkohderyhmänä on lapset ja nuoret, mutta kilpailuihin voi osallistua kaikenikäiset.

Kilpailulajeja on neljä; este- ja kouluratsastus, hevostaidot ja keppihevoset. Talli voi järjestää kilpailut valitsemistaan 1-4 kilpailulajista. Kisat tulee järjestää kisakauden 15.4. – 31.10.2019 aikana. Kilpailuissa hyödynnetään Ratsastajainliiton ratapohjia ja oppilailla on samalla mahdollisuus suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Ratsastus- ja hevostaitomerkkisäännöt löytyvät täältä: https://www.ratsastus.fi/materiaalit/kilpailusaannot/

Kilpailu on osa jäsentallin perustoimintaa, joten ratsukoilta/osallistujilta ei vaadita kilpailulupia. Ratsastusseuran jäsenyys tai Green Card/Green Card Plus riittää. Yhteen kilpailulajiin voi osallistua max. 20 kisaajaa. Ratsastajainliitto huolehtii jokaiselle mukaan valitulle kisajärjestäjälle palkintopaketit, jotka sisältävät 20 ruusuketta ja kunniakirjaa per laji/kilpailu sekä Penny & Friends -tsempparipalkinnon. Ratsastajainliitto toimittaa kaikki kilpailusäännöt ja tarvittavat materiaalit mukaan valituille talleille.

Hakuajan umpeuduttua kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia. Kisajärjestäjät julkaistaan lisäksi täällä https://www.ratsastus.fi/talliyrittajalle/penny-friends-kilpailut-tallilla/ Kilpailusäännöt, ohjeistukset ja kaikki materiaalit toimitetaan järjestäville talleille viimeistään huhtikuun alussa.

  • Hakuaika 14.2. – 28.2.2019 (valinta ilmoittautumisjärjestyksessä)
  • Mukaan valitut 45 jäsentallia julkaistaan maaliskuun aikana (kaikille sähköpostia hakuajan umpeuduttua)
  • Materiaalit postitetaan tallille viimeistään huhtikuun alussa
  • Neljä eri kilpailulajia: este- ja kouluratsastus, hevostaidot ja keppihevoset
  • Kisakausi 15.4. – 31.10.2019

 

Lisätietoja:

Anna Wessman, lasten ja nuorten toiminnan koordinaattori, p. 040 553 7513 anna.wessman@ratsastus.fi