Penny & Friends -kilpailut tallilla

Vuoden 2019 Penny & Friends kisajärjestäjät on nyt julkaistu! Jäsentalleilla järjestettävät Penny & Friends -kilpailut ovat aloittelevan kilpailijan kisoja, joiden kohderyhmänä on erityisesti lapset ja nuoret.

Kuvassa Matleena Seppälä, Kuva Anu Iivanainen

Penny & Friends -kilpailut ovat aloittelevan kilpailijan omia kisoja joiden suosio on kasvanut joka vuosi. Kisojen järjestäminen on tehty mahdollisimman helpoksi, sillä materiaalit toimitetaan tallille valmiina. Kilpailuja voivat järjestää jäsentallit, mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä seuran kanssa. Haku oli auki 14.2. - 28.2.2019 välisen ajan. Mukaan otetaan 45 jäsentallia ilmoittautumisjärjestyksessä. Vuoden 2019 kilpailujärjestäjät on julkaistu ja kaikille ilmoittautuneille on lähetetty myös sähköpostia. Kaikki kisajärjestäjät löytyvät sivun alareunasta. 

Penny & Friends kilpailussa kilpailulajeja on neljä; este- ja kouluratsastus, hevostaidot ja keppihevoset. Talli järjestää kilpailut valitsemistaan 1-4 kilpailulajista ja ne tulee olla kisakauden 15.4. – 31.10.2019 aikana. Talli vastaa itse kaikista järjestelyistä. Kilpailuissa hyödynnetään Ratsastajainliiton ratapohjia ja oppilailla on samalla mahdollisuus suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Kilpailu on avoin kaikenikäisille, mutta sen pääpaino on lapsissa ja nuorissa. Kilpailu on osa tallin perustoimintaa, joten ratsukoilta/osallistujilta ei vaadita kilpailulupia. 

Järjestävä talli saa palkintopaketin, joka sisältää:

  • 20-80kpl ruusuketta (riippuen kilpailulajien määrästä)
  • 20-80kpl kunniakirjaa (riippuen kilpailulajien määrästä)
  • Penny & Friends -tsempparipalkinnot, jotka kisajärjestäjä jakaa valitsemallaan perusteella (esim. yritteliäin ratsukko, positiinen asenne, muiden kannustaminen)

Kaiken kaikkiaan kilpailutapahtumia järjestetään reilusti yli sata eri puolilla Suomea. Parhaimmillaan kunniakirjan ja ruusukkeen saavat tänäkin vuonna lähes 3000 kisaajaa.

Penny & Friends kisakautta kohti!

 

Lisätietoja:

Anna Wessman, lasten ja nuorten toiminta, p. 040 553 7513 anna.wessman@ratsastus.fi