Vapaaehtoisen lisävakuutuksen 2020 osto

25.1.2020

Vapaaehtoinen lisävakuutus on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, ja viime vuonna sen osti jo lähes 9.000 ratsastajaa. LähiTapiola paransi vakuutuksen ehtoja merkittävästi viime vuoden alusta.

 

Ratsastusseurojen SRL-jäsenet

Viime vuonna maksettu vakuutus on voimassa tammikuun 2020 loppuun. Poiketen aiemmista vuosista lisävakuutus on myynnissä ainoastaan lisenssikaupassamme tästä vuodesta eteenpäin. Vakuutuksen voi hankkia seuran SRL-jäsenet, ts. kannatusjäsenillä ei ole mahdollisuutta liiton etuihin. Lisävakuutus maksetaan ratsastusseurajäsenyyden lisäksi eli pelkkä lisävakuutus ei johda vakuutusturvaan.

Mikäli lisenssikauppamme ei tarjoa ostettavaksi muuta kuin Green Card - ja Green Card Plus -vakuutusta, jäsenrekisteristä puuttuu jäsenen henkilötunnus. Siinä tapauksessa kehotamme ottamaan yhteyttä oman seuran jäsensihteeriin hetun lisäystä varten.

Pääset lisenssikauppaan täältä

 

Green Card - ja Green Card Plus -vakuutuksen ostaneet

Henkilöt, joilla on GC- tai GC+ -vakuutus, eivät pysty ostamaan lisävakuutusta lisenssikaupasta, koska eivät ole ratsastusseuran jäseniä. Heille toimitetaan lisävakuutuslasku perinteiseen tapaan vakuutuskortin mukana. Edellisen kauden lisävakuutus on voimassa 31.3.2020 asti.