Ainossa Järvenpäässä hypätään kaksi viikonvaihdetta kansainvälisiä esteitä

12.3.2018

Tiedote: Ratsastuskeskus Aino


Susanna Granroth - Anatevka voittivat CDI2* Aino Masters Grand Prix'n vuosi sitten maaliskuussa, kuva Heidi Lamm.

Ainossa Järvenpäässä hypätään kaksi viikonvaihdetta kansainvälisiä esteitä

Esteratsastuksen Aino Masters CSI1* 16.-18.3. ja CSI2* 23.-25.3. Järvenpäässä

Ratsastuskeskus Aino järjestää kansainväliset kilpailut kahtena viikonloppuna peräkkäin. Ensi viikonlopun kansainvälisessä Mercedes-Benz Aino Masters CSI1* tapahtumassa Järvenpäässä kilpailee lähes 50 suomalaisratsastajaa sekä 8 virolaista ja 1 latvialainen ratsastaja. Suomalaisilla on vahva edustus, mukana ovat esimerkiksi lokakuisen Mercedes-Benz Grand Prix´n voittaja Janna Jensen sekä Susanna Granroth, Sanna Backlund, Venla Keränen ja Mikael Wahlman. Myös Ratsastajainliiton tuore puheenjohtaja Mikael Forstén nousee kisoissa satulaan, kuten myös hänen puolisonsa, MM-ratsastaja Noora Forstén.

CSI1* -kilpailut alkavat perjantaina 16.3. klo 14.00. Kilpailun pääluokka on sunnuntain Grand Prix 140 cm:n tasolla. Luokassa on jaossa 4.000 euron palkintopotti. Ratamestarina toimii Johanna Mikkola. Yleisöllä on kilpailuihin vapaa sisäänpääsy.

Kansainvälinen tunnelma jatkuu Ratsastuskeskus Ainossa, sillä seuraavana viikonloppuna 23.-25.3. kilpaillaan astetta vaativammalla, CSI2*-tasolla. Pääluokkana on sunnuntaina jännittävä Mercedes-Benz Grand Prix, jossa jaossa on ratsastajille arvokkaita maailmanlistan pisteitä ja huikeat 24.700 euroa palkintorahaa. Silloin areenalle laukkaavat myös Pariisin maailmancupin finaaliin kvalifioitunut Viron Urmas Raag EM-ratsullaan Carloksella ja hänen kokenut maanmiehensä Rein Pill. Suomalaiset kärkinimet saavat kovaa vastusta yhteensä yhdestätoista virolaisratsastajasta. Lähtölistalla ovat myös liettualaiset Ignas Makarauskas ja Elena Makarauskiene ja Latvian Anna Arkhipova.

Kahden tähden kilpailut alkavat perjantaina 23.3. klo 10.00. Mukana on lisäksi nuorten hevosten luokkia, joissa tulevat kansainväliset nelijalkaiset tähdet ottavat mittaa toisistaan. Ratamestari on itävaltalainen Andreas Bamberger.

23.-25.3. kahden tähden kilpailuun liput täältä

Kilpailun kotisivut: http://ainomasters.fi/
Järjestäjä: http://www.ratsastuskeskusaino.fi/

Kaikki osallistujat:
Masterlista CSI1*, ilmoittautuneet / 11.3.2018
Masterlista CSI2*, ilmoittautuneet / 11.3.2018
Median tiedustelut ja akkreditoinnit: Kati Hurme-Leikkonen, p. 040-5144753, khl.tiedotus@gmail.com