Anna Rämö voitti Messilä Derbyn

1.6.2010

Hollolan Ratsastajat ry tiedottaa/ Messilä Derby 7.-9.8. 2009

Järvenpään Ratsastusseuraa edustava Anna Rämö ratsasti sunnuntaina hevosellaan Doppsko Cartaxo Messilä Derbyn voittajaksi.  Helteisessä säässä ratsastetun kilpailun pääluokan toinen oli Paraisten Ratsastusseuran Rakel Aarnio-Wihuri ja kolmannen sijan vei Cool Ridersia edustava Ery Rosendahl. Hollolan Ratsastajien Miira Kiianmies ja Noora Tainio ylsivät luokassa hienosti sijoituksille.

Järvenpääläinen Anna Rämö on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja ja suorittaa parhaillaan Master-opettajatutkintoa. Rämö kehuu hevostaan varsinaiseksi luottokaveriksi sekä opinnoissa että kilpakentillä. Kenttääkin aikoinaan kilpaillut Rämö ratsastaa nykyään paljon myös nuoria hevosia ja valmentaa muun muassa poniratsastajia. Ratsukon seuraava tavoite on parin viikon päästä Muuramessa ratsastettavassa Amatöörisarjan finaalissa. Elokuun lopussa ratsukko tähtää Helsinki Hunting-kilpailuihin.

SRL Hevoshullu Poni Grand Prix osakilpailun 4/2009 voitti Kotimäen Ratsastajien Pirita Petäjä, toinen oli Husaariratsastajien Antonia Hartwall ja kolmas Vesilahden Seudun Ratsastajien Riikka Nenonen. Finaali ratsastetaan syyskuun alussa Laakson kentällä Helsingissä. 

Haastavaksi osoittautuneen Messilä Poniderbyn voittaja oli Emmi Toissalo Lahan Urheiluratsastajista. Kaksi seuraavaa sijaa menivät Cool Ridersia edustaville Johanna Talviolle ja Eveliina Talviolle. Hollolan Saga Jonninen oli luokan neljäs. Yksikään ratsukoista ei päässyt rataa läpi virheittä ja hylkäyksiä tuli paljon muun muassa derby-esteillä.

Järjestävän seuran eli Hollolan Ratsastajien edustajista sijoituksia viikonlopun aikana ratsastivat myös Oona Niiranen, Jutta Tainio ja Enni Ahl.

Tulokset löytyvät SRL:n kisapalvelusta osoitteesta http://kipa.ratsastus.fi

Tiedote: Katri Klinga, Hollolan Ratsastajat